Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 19:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Malbork på
fra USD 167,27
Mer informasjon
fra USD 184,30
Mer informasjon
fra USD 89,82
Mer informasjon
fra USD 301,99
Mer informasjon
Anmeldelser (2 489)
Filtrer anmeldelser
2 489 resultater
Vurdering fra reisende
1 908
452
77
24
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 908
452
77
24
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 489 anmeldelser
Anmeldt 21. august 2018

Fant denne flotte borgen på turen vår i 2018 ,Det er en gammel borg som er bygget av den tyske orden . Du bør sette av en hel dag til besøket . Selv brukte jeg 6 timer ,men må nok tilbake dit en gang . Genialt med egen guiding box ,så kan du selv bestemme tempoet .

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Bjarne P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Dette byggverket er bare enormt imponerende.
Godt organisert både med parkering, billetter og service.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Geir Martin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018

For alle som liker slott, høye tårn og ting som minner om en svunnen tid... dra dit! Og besøk også det høye tårnet med utsikt langt utover Malborks grenser :) Jeg likte spesielt godt kjøkkenet, og som ivrig hobbyfotograf likte jeg også å gå over broen og ta bilder av hele borgen fra utsiden så klart. Den er jo vakker!

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, Rita T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

Veldig fint slott og godt vedlikeholt. Guide på høretelefoner som var på forskjellige språk, slik at alle kan forstå.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, SelinaHill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2017 via mobile enheter

Fant etter å ha lett i turistinfo boka vi fikk på hotellet, frem til hotellet. Morro å finne frem med tog på egenhånd, men har intrykk av at det er dårlig med informason. Greit med guiding på øret, men mulig det ble vel mye snakk, hadde vært greit med et light alternativ...fikk så mye detaljinformsjon at nesten ingenting sitter igjen. Men storslagent slott/borg og absolutt verdt et besøk. Dog vi lette rundt, er det mulig å komme opp i tårnet.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, annemargrether2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser