Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Malbork på
Anmeldt 21. august 2018

Fant denne flotte borgen på turen vår i 2018 ,Det er en gammel borg som er bygget av den tyske orden . Du bør sette av en hel dag til besøket . Selv brukte jeg 6 timer ,men må nok tilbake dit en gang . Genialt med egen guiding box ,så kan du selv bestemme tempoet .

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Bjarne P
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Dette byggverket er bare enormt imponerende.
Godt organisert både med parkering, billetter og service.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Geir Martin A
Anmeldt 3. juni 2018

For alle som liker slott, høye tårn og ting som minner om en svunnen tid... dra dit! Og besøk også det høye tårnet med utsikt langt utover Malborks grenser :) Jeg likte spesielt godt kjøkkenet, og som ivrig hobbyfotograf likte jeg også å gå over broen og ta bilder av hele borgen fra utsiden så klart. Den er jo vakker!

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, Rita T
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

Veldig fint slott og godt vedlikeholt. Guide på høretelefoner som var på forskjellige språk, slik at alle kan forstå.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, SelinaHill
Anmeldt 6. oktober 2017 via mobile enheter

Fant etter å ha lett i turistinfo boka vi fikk på hotellet, frem til hotellet. Morro å finne frem med tog på egenhånd, men har intrykk av at det er dårlig med informason. Greit med guiding på øret, men mulig det ble vel mye snakk, hadde vært greit med et light alternativ...fikk så mye detaljinformsjon at nesten ingenting sitter igjen. Men storslagent slott/borg og absolutt verdt et besøk. Dog vi lette rundt, er det mulig å komme opp i tårnet.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, annemargrether2014