Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 166
View deal
Gratis avbestilling frem til 14.05.21
Hotels.com
Booking.com
USD 166
View deal
Gratis avbestilling frem til 13.05.21
Expedia.comUSD 166
PricelineUSD 166
eDreamsUSD 166
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (938)
Filtrer anmeldelser
938 resultater
Vurdering fra reisende
608
221
66
21
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
608
221
66
21
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 938 anmeldelser
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Veldig flott hotell, som har en utmerket plassering. Behjelpelig personalet. De har også en egen spa avdeling, må betale ekstra for å komme inn til boblebad etc. Bassenget kan brukes fritt av gjestene. Bestilte noen behandlinger i spaavdelingen, veldig bra alle sammen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, 365linneaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Flott Hotel minus var at det var veldig lytt. Dette var veldig forstyrrende. Ellers topp Hotel . Flott spa. God mat. Hyggelig betjening. Nær stranda. Flotte sykkelstier. Verd en tur i gågata. Ta en tur på moloen, virkelig flott.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Karl-Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018

Flotte rom, deilig mat, fint å ha tilgang til lounge i løpet av dagen. Spa fasilitetene var over the top! Heilt fantastisk!!! Hotellet ligger sentralt til i Sopot og midt på stranden. Frokosten var nydelig med det beste utvalget jeg noen gang har sett!

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 311anitak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2018

Jeg var i Sopot forrige helg sammen med noen venninner, og vi sjekket i den forbindelse inn på Sheraton Sopot Hotel. For et nydelig hotell, med en fantastisk beliggenhet ved stranden, rett i sentrum av Sopot. Jeg er veldig glad for at vi valgte dette hotellet.Frokosten var super, rommet var fint, beliggenheten helt fantastisk og prikken over i-en var at vi kunne gå rett fra hotellet og inn på spaet for god massasje eller for å nyte velvære-avdelingen.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
3  Takk, linnraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2018 via mobile enheter

Ett fantastisk hotell som er 5 stjerner på alle områder. Fantastisk service, mat rom og spa. Det er bare ett utrolig hotell. Man vil ikke dra derifra! Hver gang jeg er i Sopot så er dette hotellet jeg vil bo på!
Jeg anbefaler dette hotellet på det sterkeste!

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Vidar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kasia B, Public Relations Manager på Sheraton Sopot Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2018
Google-oversetting

Dear Vidar K,

Thank you so much for taking the time to write your comments concerning your recent stay at the Sheraton Sopot Hotel. I am pleased to know that you enjoyed the hotel, our services and the local area. Rest assured that your comments will be shared to the staff and we hope to see you in our hotel again soon.

Thank you for allowing me the opportunity to respond. Have a great week.
Katarzyna Bak
Rooms Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser