Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Se gjennom høydepunkter
Veldig bra

Dyktige ansatte som forklarer og forteller på ein god måte. Vi (par) tok starter pack, der vi får... les mer

Anmeldt 7. juni 2023

SondreL66
Forsand, Norge
via mobile enheter
Les alle 57 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Sopot
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Kul og utfordrende bane med raske karter til en billig penge. Vi kjøpte «starter pack» til 99 lokale mynter. Da fikk vi 2 runder på 8 minutter hver, ny balaklava og egen hjelm. Profesjonelle instruktører med fokus på sikkerhet. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, SondreL66
Inspire714031, Kierownik på KartCenter Sopot Gokarty, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2019

Takk for anmeldelsen din! Håper å se deg igjen.

Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Hele familien kjørte om kapp på banen. Fikk ny balaklava, leide hjelm. Flere som jobbet der og passet på sikkerheten mens vi kjørte. Velorganisert og hyggelig betjening. Veldig god opplevelse, mye for pengene.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Ingridsen
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Mann og sønn var å kjørte, de syntes det var en super opplevelse. Flinke til å forklare regler, og gode i engelsk. Absolutt verdt et besøk hvis dere er i Sopot, og liker litt fart, spenning og konkurranse 😀

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Marita H
Rafał R, Właściciel på KartCenter Sopot Gokarty, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018

Takk for din anmeldelse og håper å se deg igjen.

Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Kjørte her for noen dager siden, grei fart på gokartene, og bra pris. (Du får med et førerkort du kan bruke hele tiden og en hals). Kunne vært mere variasjon på banen. (Mere bakker, tunneler etc)

Men alt i alt var dette veldig gøy.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, TobiasFW

Takk for din anmeldelse. Håper å se deg igjen snart.

Anmeldt 11. juli 2018

Vi var far og sønn (10 år) som ville kjøre. Banen var fin, lang og variert og kunne vært en fin opplevelse for hele familien. Dessverre ble det ikke slik i vårt tilfelle.

Vi betalte 99 PLN per person for to turer på 8 minutter. Vi har kjørt gokart tidligere og man har da satt opp et løp med biler tilpasset barn, eller tilpasset lagene slik at disse er litt mer familievennlig.

Slik var det ikke her, og minstemann ble kasteball mellom ambisiøse førere som naturlig nok freste forbi i et helt annet tempo. Han var sjanseløs, det endte med piruetter og kjørte seg fast flere ganger.

Personellet har ikke oversikt over hele banen og hvis man er uheldig og kjører seg fast så kan man bli stående mange runder før man blir oppdaget og får hjelp til å komme seg løs. Da en av de andre bilene etter en stund traff den fastkjørte bilen i stor fart hadde minstemann fått nok og hulket av banen.

Gokart-kjøring er fart og spenning og litt krasjing og bumping hører med. Men betjeningen må ta ansvar for at dette skjer på en forsvarlig måte, spesielt for de minste, slik at alle kan ha det gøy på banen.

Det endte med det første løpet for vår del og da jeg spurte om å få refundert beløpet for runde to ble jeg møtt med en uhøflig og arrogant holdning som gjorde katastrofen til et faktum.

Dato for opplevelse: juli 2018
3  Takk, JansenKJ
Rafał R, Właściciel på KartCenter Sopot Gokarty, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2018

Thank you for your review. We will examine this situation. We would like that the time spent on our track was enjoiable for everyone.