Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”

Billy's American Restaurants
Vurdert som nr. 5 av 284 Restauranter i Sopot
Prisklasse: USD 4 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. september 2021

Nydelig mat og kjempeflott service. I tillegg var det billig. Vi kommer gjerne tilbake. Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Scenic556321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (602)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 602 anmeldelser

Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening god mat og overraskende gode på kjøtt
Lite folk så det var nok lett å være " på" enn ved fullt lokale og masse gjester .Vi kommer garantert tilbake

Dato for besøk: september 2019
Takk, Tommy A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Billys A, Kierownik ds. gości på Billy's American Restaurants, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2019
Google-oversetting

Hello! Thank You for your kind words and also thank You for appreciation, for such words we every day put our heart into our work. We were very pleased to welcome you. See you next time at Billy’s! <3
Greetings

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Fin restaurant i amerikansk stil med mulighet til å sitte både ute og inne. Trivelig sted med hyggelig bevertning. Vi fikk «advarsel» fra vert om at vi måtte vente i 40 minutter før mat kunne serveres pga mye folk. Så lenge vi fikk vite om dette var det helt ok. Drikken fikk vi med en gang sammen med litt popcorn. Vi bestilte hamburger tallerken og Cæsarsalat. Maten smakte veldig bra. Anbefales. Siden vi hadde behov for glutenfritt alternativ til en person i familien ble salaten servert med glutenfritt hamburgerbrød.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, frodea806
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Billys A, Kierownik ds. gości på Billy's American Restaurants, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Hi! Thanks for Your kind opinion. Our dishes are prepared fresh from scratch, with the utmost care to satisfy our Guests, so sometimes it may happen that the waiting time will be longer. But like You said it’s really worth to wait! We are really glad that Your visit at Billy’s was satisfying!

Hope to see You soon again.
Łukasz Chrystyna
Billy’s American Restaurants Sopot

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Vi ble møtt av hyggelige servitører og de tok bestillingen vår raskt. Vi fikk kjempegod mat ca 20 minutter etter vi bestilte. Det var rolig inne, men masse folk ute, så de hadde det travelt men klarte å følge oss opp allikevel. Vi var der rundt kl 19. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Companion656811
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Billys A, Kierownik ds. gości på Billy's American Restaurants, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your kind words. We make sure that our crew is fully helpful and qualified. We invite you again.

With respect
Łukasz Chrystyna
Billy’s American Restaurants Sopot


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

dårlig service. ventet rundt 1.5time på mat når de var sagt de sko ta 40min. fikk heller ikke de vi bestillte og servitøren systematisk ungikk oss. dårlig service og dårlig mat

Dato for besøk: juli 2019
Takk, johannes m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Billys A, Kierownik ds. gości på Billy's American Restaurants, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2019
Google-oversetting

We're sorry for this situation. At the moment when you were filled with us the entire restaurant, we did our best to make the dishes come out as soon as possible. During the next visit you will definitely be very happy.

With respect
Łukasz Chrystyna
Billy's American Restaurants Sopot

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Billy's American Restaurants, så også på

Sopot, Pomerania Province
 
Sopot, Pomerania Province
 

Har du vært i Billy's American Restaurants? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.