Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra”

Billy's American Restaurants
Vurdert som nr. 1 av 295 Restauranter i Sopot
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 39
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Vi har vært 6 netter i Sopot.Spist deilig omelett og speilegg for frokost. Lunsj som hamburger og to biff middager her. Utmerket mat og hyggelig servise. Takk til Julia , du var en drøm av en servitør👍🏻😊

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Kjersti H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Billy's American Restaurants, Manager på Billy's American Restaurants, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2022
Google-oversetting

Thank U! <3

Best regards :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (825)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 825 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2022

God og rimelig mat, fin beliggenhet og rask levering. I tillegg var vår servitør Julia i særklasse når det kommer til service; smilende, rask, morsom og hyggelig.
Anbefales virkelig!

Dato for besøk: juli 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, wanjake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Vi var 3 stykker som spiste god mat i trivelige lokaler. Veldig god service og oppfølgning av vår servitør, Julia hun, var en veldig hyggelig jente. . Anbefales 😊

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Seaside13009066980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. september 2021

Nydelig mat og kjempeflott service. I tillegg var det billig. Vi kommer gjerne tilbake. Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Scenic556321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening god mat og overraskende gode på kjøtt 👍
Lite folk så det var nok lett å være " på" enn ved fullt lokale og masse gjester .Vi kommer garantert tilbake

Dato for besøk: september 2019
Takk, Tommy A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Billys A, Kierownik ds. gości på Billy's American Restaurants, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2019
Google-oversetting

Hello! Thank You for your kind words and also thank You for appreciation, for such words we every day put our heart into our work. We were very pleased to welcome you. See you next time at Billy’s! <3
Greetings

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Billy's American Restaurants, så også på

Sopot, Pomerania Province
 
Sopot, Pomerania Province
 

Har du vært i Billy's American Restaurants? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.