Bestilte "top to toe" massasje 60min og brukte spafasilitetene. Massasjen var litt soft, selv om... les mer
Prøvde Couples treatment. Hyggelig og flinke massører, reint, fint og delikat. Absolutt verdt eit besøk om man er i Sopot/Gdansk!
Vil anbefale spabehandling på Sheraton. I følget vårt prøvde vi ulike behandlinger, og alle var svært fornøyde med mottakelsen, fasilitetene og behandlingen vi fikk.
Vi bodde ikke på hotellet, men det var lett æ finne. Ligger fint til ved stranden og Moloen i Sopot.
Kan absolutt anbefale stedet.
Dear Kjetil,
thank you very much for such nice review. I will pass your words of appreciation to our staff. Hope to see you again in the nearest future.
regards,
Patryk Soliński
Spa Manager
Hadde høye forventninger som ikke ble innfridd. Rotete møte allerede i resepsjonen med noen som forklarte dårlig hvor man skulle gå og hvordan spaet fungerte. Hadde bestilt day spa inkl lunch. Måtte vente 50 minutter(!!) på maten i et kaldt rom. Bestilte quesedilla - men det var ingen ost (quese) i denne! Høy pris sammenliknet med Mera Spa, som gir mye mer valuta for pengene. OK massasje. Lite areal med kun et basseng og et boblebad. I området med badstuene var det for kaldt å oppholde seg. Alt i alt en skuffende opplevelse!
I løpet av mine to år i Sopot har jeg besøkt forskjellige spaanlegg i regionen. Sheraton er definitivt det beste! Lokalene er elegante, og de mange ulike saunaene tilbyr forskjellige velværeopplevelser. Av behandlinger anbefaler jeg spesielt pakken som inkluderer basseng & sauna, Rasul, massasje og lunsj. I hudpleieavdelingen selges et bredt utvalg av Dermalogica-produkter av profesjonelle hudpleiere. De ansatte er imøtekommende, hjelpsomme og vennlige i alle ledd. Enten man oppsøker spaet av helsemessige årsaker eller bare for avkobling, tilbyr Sheraton etter min mening den beste totalopplevelsen.
Hadde en fantastisk dag med spa på Hotel Sheraton. Meget dyktige hudpleiere/massører. Hadde kjøpt pakke som het Day Spa. Dette var inkludert lunsj. Lunsjen som var inkludert var meget kjedelig. Smakte ikke godt. Det tok også veldig lang tid å få maten. Men bortsett fra dette hadde vi en veldig god opplevelse i spa-anlegget!
Dear Kim K
Thank you very much for your reply. It is great to hear you enjoyed your stay at our Spa. I am very sorry that the lunch did not meet your expectations. We will share it with the restaurant team to ensure that your next visit will be better.
Hope to see you again at Sheraton Sopot Spa.
Regards,
Patryk Soliński
Spa Manager
Sheraton har en ordentlig luksusfølelse. Vi bestilte "signature" massasjen til 310zlt per stk. Behandlingen varte i 85min, og vi fikk tilgang til spa avdelingen med basseng, fancy boblebad, 4-5 forskjellig saunaer, og forskjellige dusjopplevelser. Her kunne vi være både før og etter behandlingen. flott opplevelse, anbefales!