Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Massasje og spa

Bestilte "top to toe" massasje 60min og brukte spafasilitetene. Massasjen var litt soft, selv om... les mer

Anmeldt 7. juli 2019
Marikanari89
,
Sopot, Polen
via mobile enheter
Massasje

Vil anbefale spabehandling på Sheraton. I følget vårt prøvde vi ulike behandlinger, og alle var... les mer

Anmeldt 24. juli 2018
690kjetils
,
Lillehammer, Norge
via mobile enheter
Les alle 85 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Sopot
fra USD 158,17
Mer informasjon
fra USD 177,03
Mer informasjon
fra USD 114,78
Mer informasjon
fra USD 182,41
Mer informasjon
Anmeldelser (85)
Filtrer anmeldelser
85 resultater
Vurdering fra reisende
68
7
5
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
68
7
5
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 85 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vil anbefale spabehandling på Sheraton. I følget vårt prøvde vi ulike behandlinger, og alle var svært fornøyde med mottakelsen, fasilitetene og behandlingen vi fikk.

Vi bodde ikke på hotellet, men det var lett æ finne. Ligger fint til ved stranden og Moloen i Sopot.

Kan absolutt anbefale stedet.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, 690kjetils
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Patryk S, Kierownik på Sheraton Sopot Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Kjetil,

thank you very much for such nice review. I will pass your words of appreciation to our staff. Hope to see you again in the nearest future.


regards,


Patryk Soliński
Spa Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Hadde høye forventninger som ikke ble innfridd. Rotete møte allerede i resepsjonen med noen som forklarte dårlig hvor man skulle gå og hvordan spaet fungerte. Hadde bestilt day spa inkl lunch. Måtte vente 50 minutter(!!) på maten i et kaldt rom. Bestilte quesedilla - men det var ingen ost (quese) i denne! Høy pris sammenliknet med Mera Spa, som gir mye mer valuta for pengene. OK massasje. Lite areal med kun et basseng og et boblebad. I området med badstuene var det for kaldt å oppholde seg. Alt i alt en skuffende opplevelse!

Dato for opplevelse: mars 2018
2  Takk, amund78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2017

I løpet av mine to år i Sopot har jeg besøkt forskjellige spaanlegg i regionen. Sheraton er definitivt det beste! Lokalene er elegante, og de mange ulike saunaene tilbyr forskjellige velværeopplevelser. Av behandlinger anbefaler jeg spesielt pakken som inkluderer basseng & sauna, Rasul, massasje og lunsj. I hudpleieavdelingen selges et bredt utvalg av Dermalogica-produkter av profesjonelle hudpleiere. De ansatte er imøtekommende, hjelpsomme og vennlige i alle ledd. Enten man oppsøker spaet av helsemessige årsaker eller bare for avkobling, tilbyr Sheraton etter min mening den beste totalopplevelsen.

Dato for opplevelse: oktober 2017
5  Takk, HelgaM232
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2017 via mobile enheter

Hadde en fantastisk dag med spa på Hotel Sheraton. Meget dyktige hudpleiere/massører. Hadde kjøpt pakke som het Day Spa. Dette var inkludert lunsj. Lunsjen som var inkludert var meget kjedelig. Smakte ikke godt. Det tok også veldig lang tid å få maten. Men bortsett fra dette hadde vi en veldig god opplevelse i spa-anlegget!

Dato for opplevelse: september 2017
1  Takk, 230kimk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Patryk S, Kierownik på Sheraton Sopot Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2017
Google-oversetting

Dear Kim K

Thank you very much for your reply. It is great to hear you enjoyed your stay at our Spa. I am very sorry that the lunch did not meet your expectations. We will share it with the restaurant team to ensure that your next visit will be better.
Hope to see you again at Sheraton Sopot Spa.

Regards,

Patryk Soliński
Spa Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Sheraton har en ordentlig luksusfølelse. Vi bestilte "signature" massasjen til 310zlt per stk. Behandlingen varte i 85min, og vi fikk tilgang til spa avdelingen med basseng, fancy boblebad, 4-5 forskjellig saunaer, og forskjellige dusjopplevelser. Her kunne vi være både før og etter behandlingen. flott opplevelse, anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2017
3  Takk, 863thereset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser