“Heilt gjennomsnittlig mat, rotete betjening”
Anmeldelse av Moshi Moshi Sushi SOPOT

Moshi Moshi Sushi SOPOT
Få mat levert
Vurdert som nr. 10 av 357 Restauranter i Sopot
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Vi ramlet inn rett før kjøkkenet stengte men rakk å bestille sushikombo og en sushi med philedelfia ost, siste nevnte med grillet (!) laks. Maten heilt middels, hverken dårlig eller supergod. Bestilte også spudrelvann - glemt ved matlevering, glemt etter hun ble minnet på den, men ikkje glemt på regningen. Mange andre steder eg ville valgt i Sopot enn denne

Dato for besøk: juli 2022
Takk, jakobd73

Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Lang ventetid på sushi og vente tid på å bli servert . Maten var litt smakløs og helt gjennomsnittlig. Super beliggenhet på torget

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Marcus S
Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Måtte vente lenge på sushi, men dette ble vi informert om, og bestilte en nydelig kokosmelksuppe så lenge, til forrett. Hyggelig og vennlig betjening. Over forventning med tanke på at det lå midt på torget i en diger turistmaskin.

1  Takk, Jodemker
Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Veldig fine lokaler, flinke engelsktalende servitører som var svært observant og hyggelige. Ble tilbudt ett glass champagne mens vi ventet på maten, noe som gikk veldig kjapt. Vi bestilte dumplings med and som forrett, helt nydeli!
Sushien var helt fantastisk, fersk og fint dandert 👌

2  Takk, veronikao245
Anmeldt 7. august 2019

Ikke dårlig men heller ikke godt. Alt smakte likt. Overpriset og ikke verdt pengene. Kun soya saus med da vi kjøpte en stort sett.

2  Takk, kjersti l

Reisende som så på Moshi Moshi Sushi SOPOT, så også på

Sopot, Pomerania Province

Har du vært i Moshi Moshi Sushi SOPOT? Del dine erfaringer!