“Et greit alternativ”

Restauracja NOVA SOPOT
Få mat levert
Vurdert som nr. 1 av 355 Restauranter i Sopot
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Plassen var ok, maten likeså. Hyggelig betjening dro snittet opp. Lite og koslig sted, og ingen alkoholservering (forsåvidt helt ok, men litt uventet).

Takk, RenateNorway

Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig lite sted med god atmosfære. Vi var ikke klar over at alkoholbevilgning manglet. Det gikk greit med vann for oss men det var litt uvant. God mat og fint ordnet. Vi prøvde en forrett, tre ulike hovedretter og to deserter. Toalettet var mangelfull. Ødelagt toalettsete, fri for håndtørkepapir og vannskadet benk for vask. Dette bør orxnet for å kunne få topp score.

1  Takk, THLYYN
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Besøkte Nova to ganger iløpet av vårt opphold i Sopot🇮🇩 ble møtt med smil og servitører med lidenskap for faget og stedet 🥩 🥘 🥗 Liten resturant med 6-7 bord og plass til max 27,derfor bestilte vi bord dagen før.
Hit kommer vi gjerne tilbake 🌞👍🏼
De har ikke bevilgning, men de opplyser om at du kan ta med din egen øl/vin (en morsom erfaring) 😆
Velbekomme 🍽️

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Tulletorilll
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Høye forventninger, siden restauranten var nr 1 i Sopot. Personalet var veldig flinke og hyggelige så ingen problemer der. Stedet hadde ikke sjenkebevilgning i orden da vi var der, så ingen alkoholservering. Du får dog lov liv til å ha med mebrakt vin eller øl som de åpner og sjenker i glass for deg. Maten var dessverre ikke bra. Vil sammenligne det med det du får servert på en hvilken som helst dårlig veikro i Norge. Fint sted og dyktig serveringspersonale trekker opp til gjennomsnitlig.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, TrondheimsLars
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Var innom og bestilte bord to dager før vi skulle spise. Hyggelig hjemmekoselig sted. Spesielt at de ikke hadde skjenkerett til alkoholholdig drikke. Dette løses fint med at du tar med egen drikk. Gå på butikken å kjøp vin å ta med rød eller hvit vin 👍😃
Maten har en spesiell hjemmelagets ving over seg. Rettene smaker godt og har preg av hjemmelaget Polsk mat. De som jobber der har yter god service og kan mat og vin .
Veldig bra og billig.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, mortenr66

Reisende som så på Restauracja NOVA SOPOT, så også på

Sopot, Pomerania Province

Har du vært i Restauracja NOVA SOPOT? Del dine erfaringer!