Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God Sushi, men laaang ventetid”
Anmeldelse av Dom Sushi

Dom Sushi
Vurdert som nr. 26 av 271 Restauranter i Sopot
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 22
Kjøkken: Sushi, Japansk, Sjømat, Fusion
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Nesten tom restaurant, men måtte vente 55 min på maten. Lite tilstede servitør. Måtte lete etter de for å få bestilt drikke når en gikk tom. Ok og god Sushi, men ikke helt vilt.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, 21mariab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emilia B, Kierownik ds. PR på Dom Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018
Google-oversetting

Sorry to hear you were let down by the experience. Let me ensure you this kind of situation is exception rather than a rule in our restaurant, as we always strive to be better and better at what we do. We hope you will give us another chance and have the opportunity to change your mind about us.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (225)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 225 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

En utrolig god opplevelse. Vi hadde spist sushi før og visste halvveis hva vi gikk til. Flere andre gjester rundt kokkene fikk opplæring i hvordan bruke spisepinner. Kokkene og servitørene var veldig hyggelige og ga god hjelp. Veldig god mat, ferskt og godt. Dette anbefales, men kan være lurt å bestille på forhånd. Vi fikk nok en servitør som var på opplæring, men kokken reddet det hele inn med god service, godt humør og god mat.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Bjorn1985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Hadde høye forventninger til plassen og maten, da den hadde top rating på Tripadvisor.
Er vandt med Sabi sushi hjemme og Alex sushi. Må derfor si jeg ble ganske skuffet. Lite info fra personalet, stod lite i menyen. Maten smakte ok.
Hadde forett av scampi med guacamole som var veldig god, resten var skuffende.
Ville heller prøvd en annen sushi plass om det skulle friste.
Kom noen andre norske innom som også ble forvirret av menyen.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Jeanette_Ee1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2017 via mobile enheter

Dumpet tilfeldigvis innom til lunsj. Forsto raskt at dette var en skikkelig sushirestaurant av høy klasse. Du sitter rundt kjøkkenet slik som i østen og ser kokkene lage maten. Sushien var nydelig!servitører og sjefskokken utrolig hyggelige og proffe.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, carinao1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2017 via mobile enheter

Vi besøker alltid Dom Sushi når vi er i Sopot. Svært behagelig atmosfære, dyktige kokker som lager maten mens du ser på. Ryddig og renslig. Serverer både sake og japansk øl. Maten er god og rimelig.

Dato for besøk: mars 2017
1  Takk, martinn641
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dom Sushi, så også på

Sopot, Pomerania Province
 
Gdynia, Pomerania Province
 
Gdynia, Pomerania Province
 

Har du vært i Dom Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din