Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste rastauranten i Sopot”
Anmeldelse av Chianti Grill Bar

Chianti Grill Bar
Vurdert som nr. 73 av 275 Restauranter i Sopot
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 81
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dro hit den siste dagen vi var i Sopot, og med helt greie forventninger ut ifra hva folk har skrevet på trip advisor. Dette er den aller beste restauranten jeg har vært på, og anbefales på det sterkeste. Helt nydelig pizza med masse smak, og speareribs som var så møre at de falt fra hverandre. For ikke å snakke om at det ligger perfekt, litt gjemt i en gate bak hovedgaten. Servitørene var også veldig snille og tok oss godt imot, kommer til å dra tilbake hit neste gang vi drar til Sopot.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, juliaszyszka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (74)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 74 anmeldelser

Anmeldt 7. oktober 2019 via mobile enheter

Nice and very kind waitress. Very good tuna and mozarellasalat for starters. Store porsjoner med mye salat.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Heidi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena D, Kierownik på Chianti Grill Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Heidi!

Thank you for your nice and detailed opinion.
We are glad that you liked our food and service,

With kind regards,
Magdalena

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste en bedre middag her. Eg fikk en 400g biff som var meget mør og smakfull. Calamari/reke ble prøvd, og var veldig godt. Pork spareribs var også godt. Litt små porsjoner generelt på de fleste retter. Et punkt som de må rette opp i. Ellers meget god mat.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, asbjmoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena D, Kierownik på Chianti Grill Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2019
Google-oversetting

Dear asbjmoe!

Thank you for your recommendation and all details about the food you have ordered.
We take into consideration your comment about the size of the portions and we will work on that!

With best regards,
Magdalena,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Omgivelsene på dette torget er alle tiders, veldig sjarmerende sted litt tilbaketrukket fra hovedgata. Dessverre lever ikke maten helt opp til forventningene, enkel mat uten særpreg, små porsjoner.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 195veraf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena D, Kierownik på Chianti Grill Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

We would be more than happy to find out more about your experience with our restaurant so we can work on points that you found not enough good.
Our Menu is based only on quality, fresh products. Our guests recommend it as a really authentic italian food.

Please, share with us more details,
With kind regards,
Magdalena

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant, utrolig god mat og hyggelig service. Vi spiste her to dager på rad! Anbefales:)

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 32linnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena D, Kierownik på Chianti Grill Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2019
Google-oversetting

Thank you!
We are more than happy to know that you come back to our restaurant two days in a row :)
Best regards,
Magdalena

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Chianti Grill Bar, så også på

 

Har du vært i Chianti Grill Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din