Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag ”
Anmeldelse av Thai Thai

Thai Thai
Bestill bord
2
ons. 28.7.
20:00
Vurdert som nr. 40 av 272 Restauranter i Sopot
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 35 - USD 100
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

God service, fine lokaler og hyggelig atmosfære, men vi syntes desverre at maten var litt for smakløst for oss. + for singha øl på menyen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, mothital
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (752)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 752 anmeldelser

Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Spiste middag, forretten var veldig god, men middagen var noe kjedelig. Fikk også ikke det jeg bestilte, men det var helt greit. Hyggelig lokale og veldig sentralt.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 365linneaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2018

Vi var en vennegjeng på seks,og bestilte mat og drikke. Da kelneren skulle sette tallerkener på bordet,veltet han mitt vinglass rett i fanget på min venninne som satt på motsatt side.Han påsto at det ikke var hans feil da vinglasset mitt ikke sto riktig plassert! Er det mulig! Ingen unnskyldning fra han,da han mente det var min feil.Angrer på at jeg ikke fikk navnet hans.Maten var forøvrig god.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Edel A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted. Mangler litt smak på å føles helt som i Thailand, men maten er god og menyen har mange valg. Har vært der flere ganger. Om sommeren også utendørs servering. I høysesong og helger må man bestille bord for å få plass.

Dato for besøk: august 2018
Takk, thomas_from_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018

Maten er slik den skal være, og servicen er på topp, men litt ventetid må påregnes i de mest hektiske timene. Det kan være lurt å reserve bord, spesielt i helgene.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Viking_Gladiator
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Thai, så også på

 
Sopot, Pomerania Province
Gdynia, Pomerania Province
 

Har du vært i Thai Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din