Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat.”
Anmeldelse av Thai Thai

Thai Thai
Bestill bord
2
ons. 28.7.
20:00
Vurdert som nr. 40 av 272 Restauranter i Sopot
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 35 - USD 100
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 24. juli 2020

Vanvittig god mat og nydelig service. Var der med 2 voksne + 2 barn og alle koste seg. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TrondA8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (752)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 752 anmeldelser

Anmeldt 27. februar 2020

Hadde en fantastisk lunsj.
Nyyydelig smakfull mat,beste hvitvinen eg har smakt og ypperlig service.
Anbefales

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 642lisbethf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThaiThaiRestaurants, Dyrektor generalny på Thai Thai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2020
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion! We're happy that you had amazing time at our place. We hope you'll visit us again for more oriental experience.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Anbefales!! Vi hadde bestilt bord for lunsj, 10 stk. Litt rot med bestillinga, men det ble fiksa umiddelbart. Vi fikk langbord og tildelt en kjempeflink kelner som anbefalte oss masse god mat og drikke til felles bord. Vi var kjempefornøyde!

Dato for besøk: september 2019
Takk, anitaf283
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThaiThaiRestaurants, Public Relations Manager på Thai Thai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2019
Google-oversetting

Thank you very much for a kind feedback! We care about our Guests so we're happy to read everything was good. Can't wait to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2019 via mobile enheter

Kjempe god mat å hyggelige servitører.
3 var vi som spiste her, å var så god mat.
Kan virkelig anbefales

Dato for besøk: september 2019
Takk, JanegilMoberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThaiThaiRestaurants, Public Relations Manager på Thai Thai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2019
Google-oversetting

Thank you very much! We're happy to read we managed to meet your expectations. Hope to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2019

Nydelig ekte thaimat tilpasset norske ganer. Knallgod grønn curry med kongereker. Du velger selv hvor sterkt maten skal være. Hyggelig og servicevennlig betjening. Godt utvalg av både hvit og røde viner.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nils-Petter T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThaiThaiRestaurants, Public Relations Manager på Thai Thai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2019
Google-oversetting

Thank you very much! We're happy to read we managed to show you the authentic thai cuisine. We hope you will visit us again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Thai, så også på

 
Sopot, Pomerania Province
Gdynia, Pomerania Province
 

Har du vært i Thai Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din