Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Crooked House på
fra USD 175,48
Mer informasjon
Anmeldelser (858)
Filtrer anmeldelser
858 resultater
Vurdering fra reisende
173
238
311
102
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
173
238
311
102
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 858 anmeldelser
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Artig hus midt i gågata i Sopot. Huser en kaffebar. Et artig blikkfang, gøy å ha sett det. Anbefaler å gå inn og se på maleriene på veggen inni gangen, kjempefine

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2018

Morsomt og se der « det rare skjeve huset» vi var inne i huset.. tenkte alt var skjevt... kjedelig inne med noen butikker. Mest og ta bilder utendørs.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, torill920
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Crooked House er et landemerke i Sopot. Man kan ikke gå gjennom byen uten å ta en titt.

Utvendig er det stilig og vellaget, men det får liten mening når det ikke er gjort noe med å gjøre det helhetlig med innredning

Bra klubber trekker opp

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, knutp1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Det var kjekt å endelig få sett det spesielle huset! Jeg hadde ikke spesielt store forventninger til dette, men ville se det siden vi likevel skulle gå igjennom gågaten.
Vi tok også en kaffi og en is inne og det var helt topp! Inni er huset helt vanlig, men litt stas var det nå å se ut de rare vinduene. God kaffi og deilig is!
Toalett var det også. Og stellerom. Greit å vite om midt i sentrum.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, lises679
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Dette var jo en skuffelse, føler utseende på huset ikke ga noen mening ifht hva som er inne. Inni er det ikke noe å se som har tilknytning til det spesielle fasaden. Intet mer enn et artig skue utenfra...

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 467jannicken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser