sands832
0.5 km fra Mała Anglia - Boutique Apartments Sopot
2.6 km fra Mała Anglia - Boutique Apartments Sopot
Se flere hoteller i Sopot
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk lite spahotell med god beliggenhet og gangavstand fra Sopot sentrum. Interiøret er spesielt og kanskje litt kitch, med en salig blanding av forgylte speil, mørkt tre, steinfliser, skinn, små statuer og fargerik ledbelysning. På rommet var det iPad og Google home. I kjelleren er det basseng og spaområde hvor de tilbyr en rekke ulike behandlinger. Vi har veldig fornøyde med dobbel massasje.
I øverste etasje ble frokost servert. Vi kunne velge mellom fire ulike typer, pluss dessert etterpå. Maten var god og i rause porsjoner. Stort pluss for mulighet til å bestille baristakaffe.
Hotellet tilbyr gratis lån av elektriske sykler og småbiler. Vi lånte sykler, disse var pene og velholdte.
Vi kan anbefale hotellet til alle som ønsker å styre unna de store kjedehotellene, men likevel få spafasiliteter og uformell luksus.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, T4704MNmaries
Anmeldt 26. september 2019 via mobile enheter

Et meget bra spahotell, store rene fine rom. Veldig god frokost buffe. Der er en flott spa-avdeling og dette var virkelig å anbefale. Rolig plass rundt hotellet. Gratis sykkel og elbil utleie om en ønsker d. Litt avstand til restauranter og barer men d var bare greit. Hyggelig personal på hele hotellet👍🏻

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, goffy5608
Anmeldt 24. april 2017

Hotellet har store flotte rom med en eksklusiv spa-avdeling som består av svømmebasseng, sauna og boblebad. Rengjøring hver dag med rene håndklær. Utenfor rommet var det utgang til en flott uteplass med bord og sittegruppe. Været var ikke det beste kaldt og vindfullt så det var ikke mulig å benytte stranda som lå en liten spasertur fra hotellet. Frokostrestauranter, spisesteder og barer i umiddelbar nærhet.

Dato for oppholdet: april 2017
1  Takk, tomerik2015
Karolina A, Kierownik på Mała Anglia - Boutique Apartments Sopot, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2017

Thank you very much for your nice and helpful fidback ! Mala anglia team

Anmeldt 13. november 2016

Vi leide en leilighet i 4. etasje med 4 doble soverom, stue, bad og kjøkkenkrok. Alt var utsøkt dekorert med mange fine detaljer. I underetasjen var det et delikat Spa-område som vi kunne nyte når det passet oss. Alt var helt optimalt. Men det mest oppsiktsvekkende var den utrolige vennligheten og servicen vi opplevde av betjeningen, og spesielt manager Michael. Jeg hadde mistet en verdifull bag, og den innsatsen han la for dagen for at jeg skulle få den tilbake var langt over det man kan forvente. Takket være hans innsats fikk jeg bagen levert på rommet 40 timer etter at jeg glemte den ved bagasjebåndet på flyplassen i Gdansk. Da hadde han først kjørt meg tur/retur flyplassen for lete etter den, og senere oppsporet den via kontakter på flyplassen, og deretter kjørt tilbake og hentet den for meg. Og han nektet å ta imot en påskjønnelse som takk for hjelpen. Han ønsket bare å yte god service. Maken til service og omtanke for gjestene skal man lete lenge etter!! Og prisen var det heller ikke noe å si på. Her skal vi tilbake!

Romtips: Vår leilighet med 4 doble soverom i 4. etasje var fantastisk
Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Kjell E
Anmeldt 30. oktober 2016 via mobile enheter

Særdeles flotte og innholdsrike rom. Svært hyggelig og hjelpsom betjening. Grei plassering, med kort vei til Sopot sentrum. Utrolig deilig med basseng, sauna og boblebad. Rakk ikke å prøve spa, men dette virket også veldig bra.

Dato for oppholdet: oktober 2016
Takk, seworren