Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 119
PricelineUSD 119
Expedia.comUSD 119
Hotels.comUSD 119
Vio.comUSD 118
ZenHotels.comUSD 124
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 437)
Filtrer anmeldelser
1 437 resultater
Vurdering fra reisende
974
306
95
38
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
974
306
95
38
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 1 437 anmeldelser
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Dette er et veldig pent og ærverdig hotell. De ansatte smiler og er imøtekommende og har man spørsmål eller lurer på noe er de gjerne til hjelp. Ligger rett ved stranden og har en flott hage man kan slappe av i. God mat og frokost og fine rom med deilige bad. Her kommer vi garantert tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 637_ysteink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sofitel G, Guest Relations & Concierge på Sofitel Grand Sopot, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Mr. Øystein,

Thank you for your wonderful opinion. I am very glad that you enjoyed your stay at the Sofitel Grand Sopot. Please do visit us again in the near future.

Kind regards,
Łukasz Głogowski
Guest Relations & Concierge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

For et fantastisk sted! Vi hadde juniorsuite, og rommet var bedre enn forventet. Herlig seng og stort bad. Deilig med badekåper til begge to, samt alt fra shampoo og body lotion til dusjhette og paraply. Frokosten var også kjempe god. Vi kommer definitivt tilbake

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, hilde782018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sofitel G, Guest Relations & Conicerge på Sofitel Grand Sopot, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2018


Kjære hilde782018,

Vi setter stor pris på dine kommentarer om oppholdet ditt på Sofitel Grand Sopot.

Det er alltid en glede å motta positiv tilbakemelding. Jeg vil dele dine kommentarer med teamet vårt. Jeg er sikker på at denne tilbakemeldingen vil tjene som en oppmuntring til alle våre ansatte, da vi streber for kontinuerlig å forbedre kvaliteten på tjenestene våre.

Takk igjen for å dele din erfaring, og vi håper at neste besøk blir like hyggelig som den forrige.

Vennlig hilsen,
Adam Stempniewski
Guest Relations & Conicerge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018

Flott hotell med fantastisk service og hyggelige mennesker. Rommene er store og delikate. Sentralt, egner seg like godt som "strand" hotell med familie eller spa tur med kjæresten. Alt i alt, ett hotell man vil tilbake til.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, B0rka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GeneralManagerSopot, Guest Relations Manager på Sofitel Grand Sopot, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018
Google-oversetting

Dear Borka, thank you so much for choosing Sofitel Grand Sopot and for sharing your comment with us. It has been a pleasure to have you as our Guest and I hope that in the near future you will visit us again. You are more then welcome.

Best regards,
Karolina Polaska
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Hotellet innfridde våre forventninger.
Kommer gjerne tilbake. Godt kjøkken. Frokosten er bra, husk her må du bestille dine varmretter. Svært god beliggenhet. Mulig litt stivt for familie ferien.

Kunne gjerne tilbytt oss transport fra og til Flyplass. Noe vi ville benyttet oss av om mulig.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Gedde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GeneralManagerSopot, Guest Relations & Concierge på Sofitel Grand Sopot, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018
Google-oversetting

Dear Vil tilbake,

I would like to kindly thank you for sharing your feeling after stay in historical Sofitel Grand Sopot. I am very glad for that Hotel met your expectation and you had pleasant stay.

Please do vist us again!

Kind regards,
Adam Stempniewski
Guest Relations & Concierge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2018 via mobile enheter

Fire dager på dette hotellet var en fantastisk opplevelse. Følelsen av fordums luksus med filmstjerner ligger tykt i veggene og miljøet. Personalet er profesjonelle til fingerspissene og imøtekommende i alle sammenhenger.

Plasseringen av hotellet helt nede på Stranden gjorde dette til en av våre beste ferieopplevelser i Europa noen sinne. Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, danerikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GeneralManagerSopot, other på Sofitel Grand Sopot, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2018

Kjære Dan-Erik D,

Jeg vil gjerne takke for din mening om Sofitel Grand Sopot. Vi setter stor pris på dine varme ord og høy karakter. Vennligst gjør denne glede for oss og besøk oss igjen!

Med vennlig hilsen,
Adam Stempnieski
Guest Relations & Concierge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser