Vi var fire damer som dro på tur sammen og ble positivt overassket når vi kom til hotellet. Betjeningen var veldig hyggelig og behjelpelig, var mer enn villig til å fikse opp i problemene vi hadde rundt det å få tre sengeplasser i ett rom og en i det andre.
Vi prøvde også spa, og ble veldig fornøyd med det! Hadde både massasje og manikyr, alt var bra! Svømmebassenget var også veldig fint, utrolig deilig å kunne stikke innom der før middag.
Hotellet ligger fem minutter unna stranda der de har sin egen strandbar og liggeplasser. Veldig fornøyd der også. Frokostbuffeen var god men litt uvariert, det gikk mye i egg og ost hos oss. Rommene var pene og store, men det var gjennomgående med litt dårlig trekk i rommene, så ble tung luft. Badet var uheldigvis utrolig kaldt og vifta fungerte ikke noe, dermed var det konstant fuktig.
Alt i alt et hyggelig hotell med hyggelig betjening og mye å se og gjøre. Flott plassering i forhold til strand og ikke spesielt langt unna gågata i Sopot. Vi vil garantert komme tilbake.