Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forferdelig service”
Anmeldelse av The Mexican Restaurant

The Mexican Restaurant
Vurdert som nr. 214 av 296 Restauranter i Sopot
Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Grei mat og gode drinker. Men servicen utrolig dårlig så hadde ikke dratt tilbake ditt! Maten kom i puljevis og bestikket kom helt til slutt så den som fikk mat først fikk spise kald mat Lite hyggelig servitører.

Dato for besøk: august 2019
Takk, fisk84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (484)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 484 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Ikke imponert over maten. Bestillte burritos, riktignok medium - men den var smakløs. Ostestiks ( forrett )var ikke varme. De sendte vi inn igjen, og fikk perfekte i retur. Men unødvendig å måtte gjøre.
Atmosfæren var god. Mange gode spanske låter.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Mona B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Kjapp kelner med å komme med meny og drikkevarer, så var det stopp. Når maten endelig kom var den kald, og minnet om ferdigkjøpt i pose. Styr unna.

Dato for besøk: august 2019
Takk, mikkelbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Lydnivået i denne resturanten er helt latterlig, slitsomt sted å oppholde seg. Rotete service. Maten er ikke særlig god heller. Det eneste positive er at hvis du bestiller ostekake blir den bråkete levert av en gal Zorro.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 214kikkik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Elendig mat og elendig service. Det tar lang tid å bestille, lang tid å få mat og drikke, og maten er ikke i nærheten av hva du forventer. Styr unna!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 195veraf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Mexican Restaurant, så også på

Sopot, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Sopot, Pomerania Province
 
Sopot, Pomerania Province
Sopot, Pomerania Province
 

Har du vært i The Mexican Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din