“Vi satt oss ned og fikk ikke”
Anmeldelse av The Mexican Restaurant

The Mexican Restaurant
Vurdert som nr. 227 av 357 Restauranter i Sopot
Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi satt oss ned og fikk ikke bestilt engang. Så gikk inn på tripadviser og leste litt. Da bestemte vi oss for å gå. Forferdelig service. De ligger godt til og trekker mye kunder på det. Så her er ikke mye god mat å hente. Anbefaller ikke dette stedet

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, thomasnovum

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Værste vi har vært med på. Vi var 4 stk som skulle ha både mat og drinker, servicen var det værste vi har vært med på. Tydelig at servitøren vår var dopet. Etter 2 timer fikk én av oss mat, ventet ytterligere 20 minutter, resten av maten var enda ikke kommet. Fikk heller ikke bestikk til den ene maten som var kommet på bordet, så endte opp med at vi alle var så sulten at vi DELTE én porsjon med FINGRENE. Styr unna, anbefales ikke overhode. Kommer ALDRI tilbake. Vi fikk som plaster på såret 40% rabatt på drinkene før vi bare reiste oss og gikk, like sulten som 2,5 time før!

Takk, cathrine001
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Styr unna. Slitt lokale og dårlig mat. Begge ble dårlig i magen etter besøket. Det kjentes ut som maten var varmet opp flere ganger.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, ronnys192
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

God mat og drikke. Det spares ikke på mengde alkohol i drinkene, så pass på 😁. Anbefales å stikke innom.

Dato for besøk: september 2019
Takk, øystein t
Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Grei mat og gode drinker. Men servicen utrolig dårlig så hadde ikke dratt tilbake ditt! Maten kom i puljevis og bestikket kom helt til slutt så den som fikk mat først fikk spise kald mat🙈 Lite hyggelig servitører.

Dato for besøk: august 2019
Takk, fisk84

Reisende som så på The Mexican Restaurant, så også på

Gdynia, Pomerania Province

Har du vært i The Mexican Restaurant? Del dine erfaringer!