Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Skuffende

Jeg var med barn på 10 og 12 år, og de syntes det ble fort kjedelig. Vi betalte for tre timer, men... les mer

Anmeldt 4. august 2019
papagai9
,
Kristiansund, Norge
via mobile enheter
Badedag i Aqua park for familie på 4

Familie på fire, der barna er 14 og 9 år tok en tretimers badeøkt i juli. Tre timer for familien... les mer

Anmeldt 1. august 2019
frodea806
,
Brekstad, Norge
via mobile enheter
Les alle 390 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Sopot
fra USD 175,70
Mer informasjon
fra USD 156,98
Mer informasjon
fra USD 113,92
Mer informasjon
fra USD 181,03
Mer informasjon
Anmeldelser (390)
Filtrer anmeldelser
390 resultater
Vurdering fra reisende
74
120
125
41
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
74
120
125
41
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 390 anmeldelser
Anmeldt 16. desember 2018

Stort og fint, generelt mye klor i Polen, sikkert fordi de ikke dusjer først. Kule vannsklier som burde hatt info på engelsk, og ute-/innebasseng, babyområde og mye forskjellig.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, SuperKris2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Gikk her en mandag i høstferien med to barn - 8-10 år, de hadde tre timer med morro, fine vannsklier med høy fart, greit sted når det er lite folk, men når vi gikk i 1230 tiden begynte det å bli nok av folk, gå tidlig, da er det bra, grei pris, rent og ok, husk at det er adskillte dame - herredusj men unisex i garderobe.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Børge S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Ikke veldig stort badeland, så om du forventer stort utvalg i sklier er det ikke stedet for deg. For våre barn som ikke er spesielt fartsglade, var det helt topp. Vi gikk fra Sopot. Det går, men det ble litt svett på en varm sommerdag. Renholdet er bra, men de besøkende ser ikke ut til å bruke dusjen særlig nøye på vei inn.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 6haraldm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Vi var fornøyde med Aqua park.
Vi har besøkt stedet to ganger i løpet av en uke.

Vi var to familier med småbarn, og hadde nok å fylle 3 timer med. Du kan velge mellom 1 time, 3 timer eller full dag. For vår del var 3 timer mer enn nok.

Vannet i barne-utebassenget var kaldt, ellers var det behagelig temperatur i basseng både inne og ute.

Som nevnt i andre anmeldelser så er garderobesituasjonen noe uvant, med unisex garderober og skiftebåser (dusjene er delt inn for damer og menn).

Vi var på plass tidlig på dagen, noe som var veldig lurt for å unngå de største folkemengdene. Når vi var på tur ut rundt kl 1 på dagen, var det lang kø av folk som ville inn!

Morsomt med river- sklien, men den var kun for voksne/ ungdom over 160cm. Ellers var det er par andre sklier som kan være morsomme for ungdommer, utenom det er det mest tilpasset mindre barn.

Kan leie håndklær for 10zl.

Finnes noe leker/ flyteartikler til fri bruk ved bassengene.

Kan være greit med badesko i garderoben.

Muligheter for p kjøpe mat og drikke både inne i badelandet og utenfor resepsjonen.

Pass på at tiden begynner å løpe i det du går inn i garderoben, bruker du lenger tid enn du har kjøpt, koster hevet minutt ekstra.

Dato for opplevelse: juli 2018
3  Takk, Turtuma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Fint og rent.
Ute og inne basseng.
Varmt og kaldt basseng.
Flere typer sklier.
Uteplass med senger og hengekøyer.
Uteservering med grill.
Selger badetøy på stedet.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, torh380
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser