Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk 🤩”
Anmeldelse av Crudo

Crudo
Vurdert som nr. 26 av 284 Restauranter i Sopot
Prisklasse: USD 4 - USD 54
Kjøkken: Sjømat, Internasjonalt, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Middag, Reservasjoner
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, service og helhetsopplevelse. Servitør var hyggelig og i imøtekommende. Biff kjøttet var helt ypperlig her. Kan anbefales

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Marcus S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (667)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 667 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Beste biffen vi noen gang har smakt!! Vi elsker virkelig biff, så det bør si sitt. Er du i gdansk eller sopot så må du ta turen! Servitørene har god kunnskap om kjøttet og vinen som passer til, og servicen var upåklagelig! Kommer definitivt tilbake!

Alt i alt: 10/10

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, victoriariikola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat. Tuna og kalve tartar skuffet ikke hver for seg. God øl og hyggelig betjening. Følte oss velkommen

Dato for besøk: august 2021
Takk, monikaoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Uten tvil en av de bedre middagene jeg har spist (And)… fantastisk service av servitøren, en meget god opplevelse…

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Erik F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat, service og opplevelse. 10/10
Absolutt verdt et besøk eller fler. biffen var super mør og personalet var skikkelig hyggelig.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Veronica R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Crudo, så også på

Sopot, Pomerania Province
Sopot, Pomerania Province
 

Har du vært i Crudo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.