Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (675)
Filtrer anmeldelser
675 resultater
Vurdering fra reisende
144
297
169
41
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
144
297
169
41
24
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 675 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2017

Hotellet ligger sentralt midt i byen, gå avstand til de fleste severdigheter. God standart på rommet, kjent fra alle Radisson Blu Hotel. Basseng og spa, utsikts café. Veldig god frokost, stor utvalgt i varmt mat, mye å velg mellom. Du kan ta med deg nydelig matpakke i "avispapir" ( viser til kommunistisk tid i Polen da det manglet matpakkepapir og arbeidere pakket brød med flesk i avispapir).

Opphold: juli 2017
Takk, BarbaraS8147
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2017
Google-oversetting

Dear Barbara,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our location and breakfast buffet. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Benyttet baren i toppetasjen på Radisson i Stettin, og ble servert solid Cheseburger med Polsk øl til.
Prisen var rimeligvis under 100 Norske kroner. Utsikten er bra! Denne baren er kun åpen på kvelden, ellers har de servering i inngangsetasjen.

Opphold: mai 2017, reiste på forretningsreise
Takk, 99Lars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are glad to know that you enjoyed your stay. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2017

Flotte rom, trivelige ansatte og enormt god frokost. Hotellet tilbyr også SPA, trimrom og et lite svømmebasseng. Det lønner seg å bestille behandling i god tid før oppholdet om man ønsker massasje som tilbys i mange retninger.

  • Opphold: juni 2017, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Jackofalltrades2040
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our hotel and location. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2016

Bodde her tre netter en helg. Vi likte oss veldig godt på hotellet. Det var høflig betjening over alt, men vi skulle gjerne sett enda flere smil:-) Rommene var fine, det var rent og pent der, badet likedan. Frokosten var kjempegod. Veldig mye å velge mellom. Det var noen busslaster med turister der som spiste i 8.00 tiden, så da var det lurt å vente til de hadde spist. Da var det mye bedre plass i spisesalen og mindre støy.
Hotellet ligger nær både handlesenter og spa.
Veldig billig å spise på restauranter her.
Tilbake til flyplassen bestilte vi en av hotellets taxier, anbefaler det.

  • Opphold: oktober 2016, reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, NorwayLiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our rooms, breakfast and location of our hotel. We look forward to your next stay. Please “Like” us on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2016

God service, bra fasiliteter, god frokost, sentralt, fine rom.
Du vil ikke bli negativt overrasket i forhold til profesjonalitet, men mangler en anelse varme. Stort senter like ved for shopping og ellers mange mindre butikker langs gaten. Rimelig buss til og fra flyplassen hvor bl.a. Norwegian lander.
Gode muligheter med tog til Berlin, Poznan og resten av Polen.

Romtips: Be om utsikt
  • Opphold: juli 2016, reiste alene
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, P_Henrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
joannaSzczecin, Director of Sales på Radisson Blu Hotel Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2016
Google-oversetting

Dear Henrik,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our rooms, breakfast buffet, location and service. We look forward to your next stay. Please “Like” us on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser