Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 100
Vis tilbud
Expedia.com
USD 99
Vis tilbud
Etrip
USD 90
Vis tilbud
PricelineUSD 100
Hotels.comUSD 99
ZenHotels.comUSD 104
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 119)
Filtrer anmeldelser
1 119 resultater
Vurdering fra reisende
334
465
223
62
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
334
465
223
62
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 1 119 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Dette er ett flott hotell med det meste ... svømmebasseng , stor treningsavdeling og ikke minst Spa ... trening og basseng var inkl i oppholdet .. store fine rom.
Hotellet ligger veldig sentralt til det meste av severdigheter og har to store shoppingsentre rett utenfor ... veldig hyggelige og forståelsesfull betjening ... og frokosten var helt knall .... ... de har også en stor overvåket parkering om man ønsker å bruke den mot noen få kroner

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, johnmV7661VH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Kierownik sprzedaży på Radisson Blu Hotel Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018
Google-oversetting

Dear John,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our location, staff and your room in our hotel. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2017

Fint spa hotell sentralt I Szczecin.Store fine rom,rent og pent.Gode senger og god frokost.God mat I begge restaurantene på hotellet,og fin bar I 11.etasje med flott utsikt.Kort vei til Galaxy shoppingsenter.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 711marit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our location, spa and breakfast buffet. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2017 via mobile enheter

Ok hotell, rom i 2. Etasje er noe gammeldags og slitt. God frokost. Sentralt i Szczecin. Fin utsikt fra skybar i 11 etasje, men enda bedre fra cafe22 i samme bygg. Hotellet har wellness og basseng, rimelig for gjester, men ikke prøvd.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Bhnepstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your experience. We are delighted to know that you enjoyed our breakfast buffet and location. We strive for 100% guest satisfaction and feedback is extremely important to us. We were disappointed to read about the fact that we could not fully meet your expectations. We look forward to your next stay and another chance to exceed yur expectations. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017

Hotellet ligger sentralt midt i byen, gå avstand til de fleste severdigheter. God standart på rommet, kjent fra alle Radisson Blu Hotel. Basseng og spa, utsikts café. Veldig god frokost, stor utvalgt i varmt mat, mye å velg mellom. Du kan ta med deg nydelig matpakke i "avispapir" ( viser til kommunistisk tid i Polen da det manglet matpakkepapir og arbeidere pakket brød med flesk i avispapir).

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, BarbaraS8147
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2017
Google-oversetting

Dear Barbara,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our location and breakfast buffet. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Benyttet baren i toppetasjen på Radisson i Stettin, og ble servert solid Cheseburger med Polsk øl til.
Prisen var rimeligvis under 100 Norske kroner. Utsikten er bra! Denne baren er kun åpen på kvelden, ellers har de servering i inngangsetasjen.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 99Lars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are glad to know that you enjoyed your stay. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser