Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
HelHuse
Stavanger, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Kierownik sprzedażyRadisson Blu Hotel, Szczecin, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. des. 2018
Dear Guest,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our room, staff, breakfast buffet, location and SPA. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 376
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.8 km fra Radisson Blu Hotel, Szczecin
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 869
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.9 km fra Radisson Blu Hotel, Szczecin
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 915
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 915
0.6 km fra Radisson Blu Hotel, Szczecin
Gratis Wi-Fi
Exterior view
kr 593
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 590
1.1 km fra Radisson Blu Hotel, Szczecin
Gratis Wi-Fi
Restaurant
FACADE
kr 883
kr 819
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.4 km fra Radisson Blu Hotel, Szczecin
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Exterior
kr 771
  • Tripadvisor
    kr 767
  • Booking.com
  • Hotels.com
2.4 km fra Radisson Blu Hotel, Szczecin
Exterior View
kr 456
kr 450
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.0 km fra Radisson Blu Hotel, Szczecin
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 814
  • Hotels.com
0.7 km fra Radisson Blu Hotel, Szczecin
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Novotel
    kr 783
  • Priceline
1.1 km fra Radisson Blu Hotel, Szczecin
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 816
  • Priceline
1.2 km fra Radisson Blu Hotel, Szczecin
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Szczecin
Anmeldelser (1 211)
Filtrer anmeldelser
1 211 resultater
Vurdering fra reisende
379
493
231
69
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
379
493
231
69
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 1 211 anmeldelser
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Flott hotell med Spa. Rent, sentralt, god servise, gode senger og flere spisesteder. Et supert sted å bo hvis man ønsker å ha nærhet til det meste i byen. Hotellet ligger i sentrum, ca 15 min å gå til gamlebyen, ca 5 min til nærmeste kjøpesenter, trikkeholdeplass rett utenfor og mange butikker, severdigheter og restauranter i gangavstand.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel, Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodzianska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Dette er ett flott hotell med det meste ... svømmebasseng , stor treningsavdeling og ikke minst Spa ... trening og basseng var inkl i oppholdet .. store fine rom.
Hotellet ligger veldig sentralt til det meste av severdigheter og har to store shoppingsentre rett utenfor ... veldig hyggelige og forståelsesfull betjening ... og frokosten var helt knall .... ... de har også en stor overvåket parkering om man ønsker å bruke den mot noen få kroner

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, johnmV7661VH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Kierownik sprzedaży på Radisson Blu Hotel, Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018
Google-oversetting

Dear John,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our location, staff and your room in our hotel. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2017

Fint spa hotell sentralt I Szczecin.Store fine rom,rent og pent.Gode senger og god frokost.God mat I begge restaurantene på hotellet,og fin bar I 11.etasje med flott utsikt.Kort vei til Galaxy shoppingsenter.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 711marit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel, Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our location, spa and breakfast buffet. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2017 via mobile enheter

Ok hotell, rom i 2. Etasje er noe gammeldags og slitt. God frokost. Sentralt i Szczecin. Fin utsikt fra skybar i 11 etasje, men enda bedre fra cafe22 i samme bygg. Hotellet har wellness og basseng, rimelig for gjester, men ikke prøvd.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Bhnepstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel, Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your experience. We are delighted to know that you enjoyed our breakfast buffet and location. We strive for 100% guest satisfaction and feedback is extremely important to us. We were disappointed to read about the fact that we could not fully meet your expectations. We look forward to your next stay and another chance to exceed yur expectations. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017

Hotellet ligger sentralt midt i byen, gå avstand til de fleste severdigheter. God standart på rommet, kjent fra alle Radisson Blu Hotel. Basseng og spa, utsikts café. Veldig god frokost, stor utvalgt i varmt mat, mye å velg mellom. Du kan ta med deg nydelig matpakke i "avispapir" ( viser til kommunistisk tid i Polen da det manglet matpakkepapir og arbeidere pakket brød med flesk i avispapir).

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, BarbaraS8147
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaNiespodzianska, Director of Sales på Radisson Blu Hotel, Szczecin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2017
Google-oversetting

Dear Barbara,
Thank you for your feedback and for taking the time to tell us about your positive experience. We are delighted to know that you enjoyed your stay especially our location and breakfast buffet. We look forward to your next stay. Kind regards, Joanna Niespodziańska, Director of Sales and Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser