Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
USD 43
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Gratis avbestilling frem til 29/07
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 108
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 38
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Park Hotel(Szczecin)
Gratis avbestilling frem til 27/07
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 108
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 73
USD 67
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Hotel Rycerski(Szczecin)
USD 76
USD 68
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Hotel Atrium(Szczecin)
Gratis avbestilling frem til 29/07
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 75
Hotels.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Ibis Budget Szczecin(Szczecin)(Mye for pengene!)
USD 35
TripAdvisor
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
Hotel Kapitan(Szczecin)(Mye for pengene!)
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (683)
Filtrer anmeldelser
683 resultater
Vurdering fra reisende
166
293
160
49
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
166
293
160
49
15
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 683 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2017 via mobile enheter

Et hyggelig og sentralt hotell. Er et forretningshotell, rent og ryddig.
Noe støy fra vei, men ikke noe sjenerende.
Fine rom og ryddig.
De har ikke rom uten tepper mhp allergi.
Hjelpsom engelsktalende betjening.

Opphold: november 2016, reiste på forretningsreise
Takk, Jens O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2017 via mobile enheter

Helt normalt hotell.

Rent og pent.
God seng, grei dusj i badekar, sentralt, parkering(45)
Fri tilgang til basseng, treningsrom og boblebad.
Fin gåtur til gamlebyen og elven.

Alt er sentralt i denne byen og alle gode spise plassene er i gangavstand med max 10min rolig gange.

Opphold: april 2017
Takk, SteinGunnar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Katarzyna_Gieryga, Manager på Hotel Novotel Szczecin Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. april 2017
Google-oversetting

Good Morning!
Thank you so much for your opinion on Trip Advisor. Thank you so much also for appreciate our work. We have already shared you opinin with our employees.

We hope to see you soon at the hotel.

With Best Regards,
Katarzyna Gieryga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2017 via mobile enheter

Veldig fint hotell, man blir tatt godt imot i resepsjonen. God mat, familievennlig med basseng og spillekrok for barna (dog kun en kontroll, så barna må sitte og vente på tur for å spille på xboxen). Det er rene og pene rom.
Men, det er preg av dårlig økonomi i hotellet. Eksempler på det er tomt for øl fra tappekran, tomt for peanøtter, tomt for appelsinjuice ved frokost buffe. Det er heller ikke skifte av glass, kaffekopper på rommene eller påfyll av kaffe, sukker eller te selv om hotellet reklamerer med kaffekrok/tekrok på alle sine rom.

Opphold: februar 2017, reiste med familie
Takk, 82Maggie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2017 via mobile enheter

Hyggelig betjening, grei middag og fin pris. Rommene er av grei standard. Også bra parkering, om enn noe dyr. Dette er andre gang vi bruker hotellet, og vi gjør det gjerne igjen.
Gangavstand til shopping og sentrum.

Opphold: februar 2017, reiste med venner
Takk, Oslomannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Katarzyna_Gieryga, Kierownik på Hotel Novotel Szczecin Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2017
Google-oversetting

Good Morning!
Thank you so much for such nice opinion about your stay in Novotel Szczecin Centrum.
We hope that during your next visit in Szczecin you will choose onceagain hotel Novotel Szczecin Centrum as a place to sleep.

With Best Regards,
Katarzyna Gieryga
Housekeeping Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2016

Rommet var ok, men manglet minibar, men det var ok kjøleskap. Rent og pent.
Vi spiste 2 middager i restauranten, men det var ingen opplevelse.
Anbefaler dere å prøve Bombay restaurant over gaten. Det var en flott opplevelse.

Romtips: Vi bodde mot trikkegaten, men var ikke plaget med støy
  • Opphold: november 2016, reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Fredrik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser