Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 44
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.08.21
Expedia.com
USD 44
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Agoda.com
USD 53
USD 38
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.08.21
Hotels.comUSD 44
PricelineUSD 44
getaroom.comUSD 53
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (253)
Filtrer anmeldelser
253 resultater
Vurdering fra reisende
39
70
89
31
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
70
89
31
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 253 anmeldelser
Anmeldt 13. april 2017 via mobile enheter

Meget sentralt hotel,trenger ikke å bruke bil,buss eller trikk for å komme deg rundt i byen. Gamelbyen er rett over gaten,nybyen er et par hundre meter fra hotellet,med mange butikker,fastfood,salatbarer,restauranter og to store kjøpesenter. Å spise ute i Szcezecin er veldig billig. Parkering på hotellet koster 35 pln pr dag i garasjen,billig. Selve rommet var ok, men renholde kunne ha vært bedre på rommet.God service fra de som jobbet i resepsjon og fikk god informasjon da vi spurte om byen.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SivHege2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena P, Kierownik recepcji på Campanile Szczecin Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
thank you for taking the time to share your opinion with us.
Our guests' experience contributes to the continuous improvement of our customer service.
We care for our guests satisfaction and comfort and our goal is to deliver full satisfaction to our guests' expectations. Your feedback as a guest enables us to enhance our customer service every day.
Looking forward to welcome you again soon.
Best Regards,
Magdalena Panek

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2015

Bra beliggenhet, kort vei til alt. God service og hyggelig betjening. Frokosten kunne hatt bedre utvalg. Wi-fi hadde ikke dekning på rommet og var veldig tregt og tidvis borte i fellesområdene. Ingen minibar på rommet. En del støy fra gata hele døgnet.

Romtips: Be om rom inn mot bakgården
Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste alene
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Sven-Erik1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2015

Campanile Hotel i Szczecin skuffer aldri! Nå var jeg her igjen, jeg tror dette er 5. gang jeg benytter dette hotellet. Betjeningen er alltid hyggelig, og servicen er også alltid på topp.At prisen er rimelig gjør dette til mitt favoritthotell i Polen.Beliggenheten er super. Det er gangavstand til det meste. Hvis du planlegger ditt første besøk til Szczecin, er dette hotellet et utmerket utgangspunkt for å utforske byen.

Dato for oppholdet: februar 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
2  Takk, Rune K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2014 via mobile enheter

Kjempefin beliggenhet, koselig liten intim bar, MEN...
-Ingen minibar med drikke som lovet,
-Wifi, man får kode i resepsjonen, men nettet funker ikke
-Dusjer du får du vann utover hele gulvet på hotellrommet.
-Bare dubbede tv-kanaler

Dato for oppholdet: august 2014
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Karl Ernest B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2014

Dette er et supert hotell. Det har hyggelig og blid betjening! Fine rom, bra restaurant og egen parkering i kjelleren! Jeg har bodd her 3 ganger. Siste gang jeg sjekket inn, ønsket de meg velkommen , og sa det var hyggelig at jeg kom på besøk igjen. De kjente meg igjen, eller mest sannsynligvis så var navnet mitt var lagret som tidligere besøkende! Men slike små ting, viser stor grad av profesjonalitet og super kundebehandling.Hotellet ligger i gangavstand til det meste av severdigheter og shopping! Anbefales!

Dato for oppholdet: februar 2014
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Rune K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser