Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Drink”
Anmeldelse av Irish Pub Dublin

Irish Pub Dublin
Få mat levert
Vurdert som nr. 104 av 455 Restauranter i Szczecin
Prisklasse: USD 3 - USD 21
Kjøkken: Irsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Her er det høy stemning. Stor pub med mange sitteplasser og matservering. De viser sport på TV skjermer. Publikum er i alle aldre. Mange sorter øl og drinker.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (74)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 74 anmeldelser

Anmeldt 11. april 2017 via mobile enheter

Fin bar, men litt gjemt bort da den var vanskelig å finne. Kom litt sent,så fikk bare kjøpt en øl og en cider siden de stengte kl 24.00 . På denne baren tar de kun kontanter,så husk det om du vil ta en øl der

Dato for besøk: april 2017
Takk, SivHege2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2016 via mobile enheter

Fint utested, men veldig dårlig service. Servitøren virker totalt uinteressant i oss. Kommer ikke tilbake, da det er mange andre utesteder med god service.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, 442kail
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. april 2015

Plutselig fikk vi Dublin følelse når vi gikk ned i baren i kjelleren.
Behagelig å sitte der å ta en kald øl og et glass vin. :-)

Dato for besøk: april 2015
Takk, ronnym493
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. april 2014 via mobile enheter

En super koselig irsk bar. De har god øl og maten er grei. Vi har reist hit ofte. Kunne tenkt oss irsk musikk så hadde det blitt perfekt.

Takk, linnea s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Irish Pub Dublin, så også på

Szczecin, Western Pomerania Province
Szczecin, Western Pomerania Province
 
Szczecin, Western Pomerania Province
Szczecin, Western Pomerania Province
 

Har du vært i Irish Pub Dublin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.