“Fantastiske mat 😊”
Anmeldelse av Pod Baranem

Pod Baranem
Vurdert som nr. 119 av 3 113 Restauranter i Krakow
Kjøkken: Polsk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Min venninne og jeg spiste middag her en kveld under vårt Krakow-besøk. Vi reservere bord en dag i forveien.
Vi valgte supper til forrett, begge med fantastiske smaker. Til hovedrett spiste vi villsvin med spinat med mer. Det smakte nydelig, utsøkte smaker! Til dessert valgte vi 2 ulike kaker. Alle rettene smakte fortreffelig og var presentert og anrettet på en delikat og lekker måte.
Fantastiske service fra vi ankom restauranten til vi forlot den.
Anbefales på det varmeste!
Takk for en flott matopplevelse! Vi kommer garantert tilbake! 😊

Takk, kselboskar

Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Fantastisk service og nydelig mat, også for oss med Cøliaki😊 Egen glutenfri meny med mange valgmuligheter av både forretter, hovedretter og desserter👌🏼😋

Dato for besøk: april 2018
Takk, ciliejk
Anmeldt 31. desember 2017 via mobile enheter

Har Michelin guide. "Pod baranem" er vår favoritt i Krakow. Jeg kan ikke reise til Krakow uten å spise der. Vidunderlig mat. Vidunderlig servise. Morsomt interiør. Koselig atmosfære. Det kan spise der store grupper og enkelte par.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Lena_Oslo
Anmeldt 18. juli 2017

For meg og min familie den beste restaurant i Krakow. Har spist der hver gang vi besøkte Krakow de siste 8-9 år.
Her feiret vi sølvbryllup med familie fra Norge og Polen, senere 80 årsdag til min Mor og mange andre sammenkomster med venner fra Norge og familie/venner fra Krakow. Vi har anbefalt denne restauranter til familie og venner fra Norge og Polen og ikke minst til nordmenn vi traff tilfeldig i Krakow. Maten er utmerket, service på høyeste nivå. Servitører er flinke til å anbefalte de beste retter og tilbehør samt viner og andre alkoholer.De er flinke til å anbefale retter for barn da vi besøkte stedet med barnebarna. Feiret vi sølvbryllup/ bursdager er de flinke til å synge bursdagssang på engelsk eller polsk. Hyggelige rom hvor mann kan vare for seg selv med sine nærmeste. Servitører på en diskré mote passer på at alle har det de trenger. Nydelig, hjemmelaget mat, kjøtt av høy kvalitet. Vanskelig å velge favoritt matt fordi alt smaker nydelig. Supper, vilt kalvekjøtt, beste biff og tilbehør... alle finner noe for seg selv.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, BarbaraS8147
Anmeldt 24. juni 2017 via mobile enheter

Det er alltid en spesiell opplevelse når man besøker en restaurant som har Michelin-guiden' stjerne. Jeg liker veldig godt "Pod baranem" i Krakow . Alltid god service og vidunderlig mat. So koselig å sitte der og spise deilig mat. Vi bestilte der ånd, sjampinjonger, salat og 0,5 øl. Det koster til sammen litt over 100 zloty for 2 personer. Ligger nært Wawel.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Lena_Oslo

Reisende som så på Pod Baranem, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Pod Baranem? Del dine erfaringer!