For meg og min familie den beste restaurant i Krakow. Har spist der hver gang vi besøkte Krakow de siste 8-9 år.
Her feiret vi sølvbryllup med familie fra Norge og Polen, senere 80 årsdag til min Mor og mange andre sammenkomster med venner fra Norge og familie/venner fra Krakow. Vi har anbefalt denne restauranter til familie og venner fra Norge og Polen og ikke minst til nordmenn vi traff tilfeldig i Krakow. Maten er utmerket, service på høyeste nivå. Servitører er flinke til å anbefalte de beste retter og tilbehør samt viner og andre alkoholer.De er flinke til å anbefale retter for barn da vi besøkte stedet med barnebarna. Feiret vi sølvbryllup/ bursdager er de flinke til å synge bursdagssang på engelsk eller polsk. Hyggelige rom hvor mann kan vare for seg selv med sine nærmeste. Servitører på en diskré mote passer på at alle har det de trenger. Nydelig, hjemmelaget mat, kjøtt av høy kvalitet. Vanskelig å velge favoritt matt fordi alt smaker nydelig. Supper, vilt kalvekjøtt, beste biff og tilbehør... alle finner noe for seg selv.