Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uten et smil”
Anmeldelse av Pod Baranem

Pod Baranem
Vurdert som nr. 115 av 2 269 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 25
Kjøkken: Polsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 8. desember 2018

Stort pluss for omfattende glutenfri-meny. Middels karakter for maten (villsvin). Et lite minus for servitøren som muligens bare hadde en dårlig dag.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gunnar Inge L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 722)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 2 722 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Vi var 7 personer på en travel lørdagskveld. Lurt å bestille bord da restauranten var full. Vi bestilte forskjellige forretter og hovedretter. Alle var kjempefornøyde, kan anbefale villsvin. Bra service hele veien. 350,- pr pers inkludert drikke i lange baner er en meget overkommelig pris i forhold til det som ble servert. Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 629kjartans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Min venninne og jeg spiste middag her en kveld under vårt Krakow-besøk. Vi reservere bord en dag i forveien.
Vi valgte supper til forrett, begge med fantastiske smaker. Til hovedrett spiste vi villsvin med spinat med mer. Det smakte nydelig, utsøkte smaker! Til dessert valgte vi 2 ulike kaker. Alle rettene smakte fortreffelig og var presentert og anrettet på en delikat og lekker måte.
Fantastiske service fra vi ankom restauranten til vi forlot den.
Anbefales på det varmeste!
Takk for en flott matopplevelse! Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, kselboskar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Fantastisk service og nydelig mat, også for oss med Cøliaki Egen glutenfri meny med mange valgmuligheter av både forretter, hovedretter og desserter

Dato for besøk: april 2018
Takk, ciliejk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. desember 2017 via mobile enheter



Har Michelin guide. "Pod baranem" er vår favoritt i Krakow. Jeg kan ikke reise til Krakow uten å spise der. Vidunderlig mat. Vidunderlig servise. Morsomt interiør. Koselig atmosfære. Det kan spise der store grupper og enkelte par.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Lena_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pod Baranem, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Pod Baranem? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.