Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
USD 156
USD 134
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Hotel Santi(Krakow)
USD 151
USD 141
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Gratis avbestilling frem til 25/07
USD 96
USD 87
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Besparingsvarsel! 10 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 10 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 97 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Queen Boutique Hotel(Krakow)
USD 148
USD 134
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Besparingsvarsel! 11 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 11 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 150 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 114
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 78
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Besparingsvarsel! 13 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 13 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 90 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Wawel Hotel(Krakow)
USD 141
USD 133
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 148
USD 133
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Svømmebasseng
  • Restaurant
USD 179
USD 117
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 181
USD 173
Priceline
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Anmeldelser (394)
Filtrer anmeldelser
394 resultater
Vurdering fra reisende
309
73
8
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
309
73
8
1
3
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 394 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2017 via mobile enheter

Vi var tre par som besøkte Legend i september. Fikk god mottakelse og fin middag selv om vi kom kl 21.40. Rommene på baksiden av hotellet var helt greie. Stille og rolig, men kanskje litt i minste laget. Eneste minus var at det manglet varmekabler på badet. Hyggelig og serviceminded personale.
Og beliggenheten var jo midt i blinken all den stund det var gamlebyen vi ville se.

Opphold: september 2017, reiste med venner
Takk, Svebi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2017

Kjempebra hotel sentralt i Krakov. God service i resepsjonen. Ble godt tatt i mot. Det var fine rom. Virker som det er nye rom, men fine bad. Det eneste jeg vil utsette på rommet er senga. Den var liten og hard. Men helt ok til en person. Frokosten var bra, et rikt utvalg av masse forskjellige matvarer. Et rent og pent hotel. Jeg vil anbefale dette hotellet hvis man er i Krakow.

Romtips: Bestill dobbelseng. Enkeltseng kan være litt smal og hard
  • Opphold: juli 2017, reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Bjørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Damian P, Kierownik ds. PR på Legend Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your brilliant review of your recent stay at Legend Hotel.
I am pleased that you enjoyed the service. Thank you for highlighting the room attendants and front desk staff. We do appreciate when guests notice our dedication. Thank you also for highlighting the room quality.
My kindest regards, Damian Pancerz

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2017 via mobile enheter

Kjempe bra hotell som Anbefales på det sterkeste! Rent og pent, hyggelig bakgård - og en trivelig bar. Ligger veldig sentralt til i forhold til gamle byen og alle fasiliteter.
Neste gang i krakow, blir det hotell Legend

Opphold: august 2017, reiste på forretningsreise
Takk, Robert_fra_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Damian P, Kierownik ds. PR på Legend Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for taking the time and posting this wonderful review of your stay at Legend Hotel.Thank you for highlighting our location, we are indeed close to a lot of delights Krakow has to offer. I am delighted that you found the service very good.
Thank you again for your review and I look forward welcoming you back to Legend Hotel in future.
Kind regards, Damian Pancerz

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2017 via mobile enheter

Fint hotell, ligger sentralt til rett ved siden av gamlebyen.
Kort vei til handlesenter for de som liker det.
Hyggelig betjening.
Fine rom med gode senger, rent og pent.
God frokost, men drikkene som juice og melk var ikke kaldt, det skulle vært en kjøledisk til dette.

Opphold: juni 2017
Takk, Elin F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Damian P, Public Relations Manager på Legend Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share a great review about your stay. We are glad to note that you had a pleasant and a memorable stay. I hope you will have a chance to stay in our hotel again during your next visit in Krakow.
Best regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2017

Kan ikke forstå at dette hotellet ikke har fire stjerner. Veldig serviceminded personale. Organisere alt du vil, nydelig frokost.......Kanskje dumt å gi så god omtale, dersom man vil tilbake. Vi hadde rom mot hovedveien, så det var litt trafikkstøy, men det er bare en bagatell

Opphold: mai 2017
Takk, podstrana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Damian P, PS Specialist på Legend Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for taking the time and posting this review of your stay at Legend Hotel. Thank you for highlighting our location, we are indeed close to a lot of delights Krakow has to offer. Thank you again for your review and I look forward welcoming you back to Legend Hotel in future.
Kind regards, Damian Pancerz

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser