“Stort utvalg av vin”
Anmeldelse av Klimaty Poludnia

Klimaty Poludnia
Vurdert som nr. 60 av 2 940 Restauranter i Krakow
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Wesoła Zachód
Anmeldt 8. desember 2018

Hyggelig stemning, velsmakende mat og mye forskjellig vin (også polsk, men den finner du ikke på vinkartet). Godt utvalg av glutenfrie alternativer. Nødvendig å reservere bord.

Takk, Gunnar Inge L
Bożena C, Właściciel på Klimaty Poludnia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

We invite you again.

Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Vi gikk forbi inngangen til en "bakgård" og tittet tilfeldigvis på menyen som var slådd opp på porten. Ble så fristet av å prøve at vi gikk innom. Dessverre var det fult den kvelden og mot alle prinsipp, da vi egentlig er meget impulsive hva gjelder spisesteder, valgte vi å bestille bord til neste kveld.

Plassen er ikke større enn den må være tatt i betraktning at den gir en hjemmekoslig atmosfære uten at det blir for intimt med andre gjester i lokalet. Hærlig plass med peisvarme og det hele.

Vi bestilte litt forskjellig; supper til forrett, kanin, pasta og biff til hovedrett. Maten og den anbefalte vinen var utsøkt og anbefales prøvd.

Den totale opplevelsen var helt fantastisk!

Takk, Shadowcrows
Bożena C, Właściciel på Klimaty Poludnia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018

Thank you very much. We invite you again.

Anmeldt 24. september 2017 via mobile enheter

Vi fikk servert gode dumplings laget på tradisjonelt vis. Servitøren var hyggelig og det var en rolig, fin stemning i restauranten.

Dato for besøk: september 2017
Takk, tonjeberner
Bożena C, Właściciel på Klimaty Poludnia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2019

Thank you very much.

Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Spiste lunsj med familien. Dagens lunsj var det kun 3 porsjoner igjen av, så vi valgte alacarte. Nydelige dumplings. Nok mat og godt tilbehør.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 384marnag
Bożena C, Właściciel på Klimaty Poludnia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2019

Thank you.

Anmeldt 9. juni 2017 via mobile enheter

Meget hyggelig bakgård som var stille og rolig. Godt fornøyd med maten, men servicen kunne vært bedre

Dato for besøk: juni 2017
Takk, PGS1983

Reisende som så på Klimaty Poludnia, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Klimaty Poludnia? Del dine erfaringer!