Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Nitan77
Leksvik, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 696
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.3 km fra Hotel Polski Pod Bialym Orlem
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 823
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.5 km fra Hotel Polski Pod Bialym Orlem
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 994
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 994
2.2 km fra Hotel Polski Pod Bialym Orlem
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 171
  • Algotels
1.2 km fra Hotel Polski Pod Bialym Orlem
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Wyndham
    kr 2 312
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 307
0.1 km fra Hotel Polski Pod Bialym Orlem
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 924
  • Algotels
1.2 km fra Hotel Polski Pod Bialym Orlem
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 981
  • Expedia.com
    kr 1 172
1.6 km fra Hotel Polski Pod Bialym Orlem
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 329
  • Algotels
0.5 km fra Hotel Polski Pod Bialym Orlem
Exterior view
  • Hotels.com
  • ibis Budget
    kr 683
  • Expedia.com
    kr 682
0.8 km fra Hotel Polski Pod Bialym Orlem
Gratis Wi-Fi
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 017
  • Expedia.com
    kr 1 172
4.6 km fra Hotel Polski Pod Bialym Orlem
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Krakow
Anmeldelser (1 108)
Filtrer anmeldelser
1 108 resultater
Vurdering fra reisende
704
329
60
12
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
704
329
60
12
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 108 anmeldelser
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Flott hotell med fin beliggenhet i gamlebyen i krakow. Super service av betjeningen på hotellet og bra frokost.
Har brukt hotellet før og service har bare blitt bedre. De ordner også transport til/fra flyplassen. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, frodev2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Et hotell med særpreg i gamlebyen, sentralt beliggenhet og gåavstand til mange av severdighetene. Det største hotellrommet jeg har sett på lenge, som det kan være i gamle hoteller. Stor, deilig seng og salong i tillegg ble det deilig romslig. Delikat bad med tykke håndklær.Alle rom er forskjellig og det er sjarmerende. Serviceinnstilte personale og god frokost. Et hotell i egen særklasse som jeg kan anbefale på det varmeste.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, A2S6E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Akkurat kommet hjem og sitter igjen med et inntrykk av hotellet som virkelig tar vare på gjestene sine. De i resepsjonen smiler og er høffelig uansett hva klokka er. Er det noe du mangler, fikser de det kjapt. Som f.eks takvinduets motoriserte gardin ikke fungerte. De ble fikset etter kl 9 på kvelden, når vi var ute for middag. Utvalget til frokost var akkurat det du trengte.
Hotellet er perfekt plassert iht gamlebyen, samtidig i et område uten for mye bråk. Kommer tilbake hit neste gang.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Reinertsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Vi har nettopp bodd her på hotellet. Vi er utrolig fornøyd med oppholdet. Alt har vært bra. Rommet ,maten har hatt frokost og lunsj her. Renhold. Bestilling av sightseeing tur ordnet de og. Bor gjerne her igjen. Fredelig rom er det og.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 77anja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018

Supert hotell i gammel tidsånd! Hyggelig betjening. Nydelig frokostbuffet. Beliggenheten innenfor bymuren i gamlebyen ga gangavstand til mange severdigheter og fine restauranter og vannhull. Vi kommer gjerne tilbake!

Romtips: Litt gatestøy nattestid ved rom mot gaten.
Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 5svein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser