Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke stĂžttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi stĂžtter fĂžlgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser pÄ dette hotellet
LĂ„s den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 92
Hotels.comUSD 92
PricelineUSD 92
TravelocityUSD 92
Trip.comUSD 92
HurbUSD 115
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss pÄvirker rekkefÞlgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne vÄre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne vÄre. BesÞk partnerne vÄre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss pÄvirker rekkefÞlgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nĂŠrheten
Anmeldelser (1 062)
Filtrer anmeldelser
1 062 resultater
Vurdering fra reisende
673
321
57
9
2
Type reisende
Tidsperiode
SprÄkAlle sprÄk
Flere sprÄk
Vurdering fra reisende
673
321
57
9
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4–9 av 1 062 anmeldelser
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Flott hotell med fin beliggenhet i gamlebyen i krakow. Super service av betjeningen pÄ hotellet og bra frokost.
Har brukt hotellet fÞr og service har bare blitt bedre. De ordner ogsÄ transport til/fra flyplassen. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, frodev2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Et hotell med sÊrpreg i gamlebyen, sentralt beliggenhet og gÄavstand til mange av severdighetene. Det stÞrste hotellrommet jeg har sett pÄ lenge, som det kan vÊre i gamle hoteller. Stor, deilig seng og salong i tillegg ble det deilig romslig. Delikat bad med tykke hÄndklÊr.Alle rom er forskjellig og det er sjarmerende. Serviceinnstilte personale og god frokost. Et hotell i egen sÊrklasse som jeg kan anbefale pÄ det varmeste.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, A2S6E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Akkurat kommet hjem og sitter igjen med et inntrykk av hotellet som virkelig tar vare pÄ gjestene sine. De i resepsjonen smiler og er hÞffelig uansett hva klokka er. Er det noe du mangler, fikser de det kjapt. Som f.eks takvinduets motoriserte gardin ikke fungerte. De ble fikset etter kl 9 pÄ kvelden, nÄr vi var ute for middag. Utvalget til frokost var akkurat det du trengte.
Hotellet er perfekt plassert iht gamlebyen, samtidig i et omrÄde uten for mye brÄk. Kommer tilbake hit neste gang.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Reinertsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Vi har nettopp bodd her pÄ hotellet. Vi er utrolig fornÞyd med oppholdet. Alt har vÊrt bra. Rommet ,maten har hatt frokost og lunsj her. Renhold. Bestilling av sightseeing tur ordnet de og. Bor gjerne her igjen. Fredelig rom er det og.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 77anja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018

Supert hotell i gammel tidsÄnd! Hyggelig betjening. Nydelig frokostbuffet. Beliggenheten innenfor bymuren i gamlebyen ga gangavstand til mange severdigheter og fine restauranter og vannhull. Vi kommer gjerne tilbake!

Romtips: Litt gatestĂžy nattestid ved rom mot gaten.
Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 5svein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser