Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lunsj ute på torget.”
Anmeldelse av The Spaghetti

The Spaghetti
Vurdert som nr. 210 av 2 096 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Vi satt ute på torget og bestilte pizza Parma. God mat og hyggelig betjening. Trakk litt ned at det tok så lang tid før vi fikk maten. Greie priser. Var på toaletter i kjelleren og der så det veldig hyggelig ut.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 676helenem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wojciech T, Kierownik på The Spaghetti, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018
Google-oversetting

We are very pleased to know that you had great time at our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 163)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 1 163 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Spiste her med min sønn på 9 år. Fikk bord ute med en gang, nydelig atmosfære med varmelamper og god stemning fra torget. Jeg spiste Parmapizza - veldig god med masse parmaskinke! Mini spiste svart spaghetti med sjømat - nydelig smak. God service. Vi var kjempefornøyde begge to. To retter, to brus og oliven til forrett ble 106 zloty, dvs rundt 260 kr.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Martine R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Spiste her faktisk tre ganger på de dagene vi var i Krakow. Hyggelig betjening, veldig god og hjemmelaget mat. Pastaen er fersk og laget på stedet, dog noe små porsjoner på pastarettene (bestill 1.5 porsjon).Pizzaen er helt i toppklasse. Superhyggelig betjening og OK priser for et sted midt i turist-kjernen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, AndersH2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste Cotta- og Formaggio-pizzaene. Særlig den siste var nydelig. Med chevre, pære, honning og ricotta. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2018
Takk, TorEVB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Fekk ikkje heilt topp score pga litt treg service. Bortsett frå det er det absolutt verdt å besøka

Dato for besøk: juli 2018
Takk, lindanatvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Spaghetti, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i The Spaghetti? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din