“Nydelig mat, fin atmosfære og god service”
Anmeldelse av Restauracja Corleone

Restauracja Corleone
Få mat levert
Vurdert som nr. 127 av 2 950 Restauranter i Krakow
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 30. mars 2024 via mobile enheter

Vi var tre familier som spiste pizza, pasta, sjømat og and i tillegg til dessert. All mat samt drikke var veldig godt! Det var også veldig god service på restauranten.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, 169gunhildr
Restauracja Corleone, General Manager på Restauracja Corleone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2024

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 169gunhildr! 🤩

Velkommen igjen!

Anmeldt 28. november 2023 via mobile enheter

Har spist her flere ganger tidligere men vil nå velge andre italienske spisesteder , da prisene på rettene er blitt dyre. Småe porsjoner.

Dato for besøk: april 2023
Takk, berg991
Restauracja Corleone, General Manager på Restauracja Corleone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2024

berg991, takk for din konstruktive tilbakemelding. Det er godt å høre maten var god og atmosfæren hyggelig 🍕🍝 Takk for at du delte din opplevelse med oss, det er viktig for oss så vi kan se på potensielle forbedringer i våre fremover. Håper på å kunne se dere igjen og eventuelt rette opp i tidligere inntrykk! 😊

Anmeldt 7. oktober 2022 via mobile enheter

Dette er andre gang jeg besøker denne restauranten, og jeg ble like begeistret som sist. Spiste først carpaccio, så ravioli med et litt spicy salamifyll, og til slutt tiramisu. Dette er ekte og god italiensk mat uten noe jåleri - utrolig godt! Drakk også nydelig hvitvin og en deilig kopp kaffe til desserten, alt servert av en meget hyggelig og effektiv servitør. Tusen takk - jeg kosa meg maks, og kommer garantert tilbake neste gang jeg besøker Krakow.

PS; jeg digger også mafiabossene ved inngangen

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Unni S
Corleone_krakow, General Manager på Restauracja Corleone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2022

Utrolig mening 💖💖 Unni S Jeg håper inderlig å se deg snart! Den berømte Don Corleone venter på deg rett fra inngangen 🙀

Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Bestilte seafood etter anbefaling fra kelner. Det er noe av det beste jeg har smakt. Vi var 5 personer og vi var alle utrolig fornøyd med middagen her. Anbefales på det sterkeste😃

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, jonivarf
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Nydelig mat. Oppmerksom betjening. Reint på toaletter. Vi var 12 personer i reisefølget og hadde bestillt bord slik at alle fikk sitte sammen. Artig med statuen av mafiabossene ved inngangen. Anbefales.

Takk, 316meretem

Reisende som så på Restauracja Corleone, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Restauracja Corleone? Del dine erfaringer!