Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Brannsjef”
Anmeldelse av Sioux

Sioux
Vurdert som nr. 59 av 2 269 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 28
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelige servitører som snakket godt engelsk. Maten kan absolutt anbefales. Perfekt stekt biff, men savnet litt mer saus.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 676toreh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 956)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 2 956 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Beliggende i en av restaurantrekkene på torget i gamlebyen. God service og god mat med tilhørende drikke. Absolutt ikke noe dumt valg for en matbit

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018

En koselig restaurant rett på hovedtorget i gamlebyen. Intim atmosfære, som er inspirert av det gamle westen i Amerika. Vi var flere venner som bestilte forskjellige retter. Både biff og kylling var veldig bra. Likeledes desserten, eplekaken var himmelsk. Rask servering, og veldig god service. Greie priser også på drikkevarer. Anbefales.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 63 213
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018

Vi var en gruppe på 24 personer som hadde forhåndsbestilt en tre-retters middag med spare ribs som hovedrett. Måltidet var unnagjort på litt under en time. Ikke helt som vi hadde tenkt, men, men, ..... Drikke kom på bordet langt uti hovedretten, og hovedretten ble servert uten saus....... En middelmådig opplevelse.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 872p_lb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2018

Ikke av de billigste i Polen, men god biff og god spare ribs. Hyggelig betjening og grie priser på øl og drinker.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bjørn Arild S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sioux, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Sioux? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.