Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Sioux

Sioux
Vurdert som nr. 58 av 2 269 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 27
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Var her to ganger da vi ferierte i Krakow. Første dag hadde jeg kylling og den var super god. Saftig med fantastisk smak. Andre gangen hadde jeg biff med salat og pommes frites. Super god denne og. Og jeg syns de serverer den beste feta osten jeg noen gang har smakt. Denne plassen skal jeg tilbake til neste gang jeg besøker Krakow.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, veronikab473
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 957)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 2 957 anmeldelser

Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Vi spiste lunch her under vårt Krakow-opphold. Vi spiste løkringer til forrett og de var knallgode. Ellers spiste vi begge klassisk kyllingsalat. Den var en god salat.
Vi satt inni koselige «båser». Ellers synes vi lydnivået var noe høyt og at restauranten generelt sett oppleves støyete og noe masete. Drar trolig ikke tilbake til denne restauranten selvom maten var god...

Dato for besøk: november 2018
Takk, kselboskar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelige servitører som snakket godt engelsk. Maten kan absolutt anbefales. Perfekt stekt biff, men savnet litt mer saus.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 676toreh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Beliggende i en av restaurantrekkene på torget i gamlebyen. God service og god mat med tilhørende drikke. Absolutt ikke noe dumt valg for en matbit

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018

En koselig restaurant rett på hovedtorget i gamlebyen. Intim atmosfære, som er inspirert av det gamle westen i Amerika. Vi var flere venner som bestilte forskjellige retter. Både biff og kylling var veldig bra. Likeledes desserten, eplekaken var himmelsk. Rask servering, og veldig god service. Greie priser også på drikkevarer. Anbefales.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 63 213
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sioux, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Sioux? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.