“Hærlig frokost”

Loza Restaurant & Drink Bar (Main Square)
Vurdert som nr. 359 av 3 084 Restauranter i Krakow
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi valgte å stikke innom plassen og innta dagens frokost.

Innbydende lokaler med utrolig hyggelige servitriser. Greit utvalg, god mat og hyggelig service bidrar nok til at vi kommer tilbake flere ganger.

Takk, Shadowcrows

Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Opplevde den dårligste servicen noensinne i Krakow. Ok mat, men måtte vente lenge. Antagelig den dyreste vinen jeg har kjøpt i Krakow, og vin står heller ikke oppført i menyen. Kommer ikke til å gå hit igjen!

2  Takk, Nyb72
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Spiste Pork shop. Dobbel pris av nabogata, men ikke god.
Ligg unna for maten sin del, men bra stemning.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, h_vardr2018
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Veldig dyrt og dårlig service. Fikk lite mat for en høy sum, drinker smakte kun alkohol. Måtte betale 20 zloty for å få sukker i drinkene.
Første og siste gang her!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, gretevel
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Dette er plassen å gå for alkoholikere. Det kan gå opptil tre kvarter etter en tømt halvliter før servitørene kommer og spør om man ønsker en til. Og går du inn og bestiller selv blir de snurte og bruker et nytt kvarter på å komme med drikken. Kort og godt fascinerende.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 22thomasj

Reisende som så på Loza Restaurant & Drink Bar (Main Square), så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Loza Restaurant & Drink Bar (Main Square)? Del dine erfaringer!