Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig pasta og dessert ”

Loza Restaurant & Drink Bar (Main Square)
Vurdert som nr. 301 av 2 269 Restauranter i Krakow
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Deilige pastaretter og utsøkt dessert. Anbefaler denne plassen. Hyggelig og koselig atmosfære. Rask servering.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 707stinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RestauracjaLoza, Kierownik ds. PR på Loza Restaurant & Drink Bar (Main Square), svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2019
Google-oversetting

Great to hear that! Thank you for the recommendation. Hope to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (691)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 691 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi valgte å stikke innom plassen og innta dagens frokost.

Innbydende lokaler med utrolig hyggelige servitriser. Greit utvalg, god mat og hyggelig service bidrar nok til at vi kommer tilbake flere ganger.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Shadowcrows
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Opplevde den dårligste servicen noensinne i Krakow. Ok mat, men måtte vente lenge. Antagelig den dyreste vinen jeg har kjøpt i Krakow, og vin står heller ikke oppført i menyen. Kommer ikke til å gå hit igjen!

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Nyb72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Spiste Pork shop. Dobbel pris av nabogata, men ikke god.
Ligg unna for maten sin del, men bra stemning.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, h_vardr2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Veldig dyrt og dårlig service. Fikk lite mat for en høy sum, drinker smakte kun alkohol. Måtte betale 20 zloty for å få sukker i drinkene.
Første og siste gang her!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, gretevel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Loza Restaurant & Drink Bar (Main Square), så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Loza Restaurant & Drink Bar (Main Square)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.