Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God biff restaurant i gamlebyen!”
Anmeldelse av Pimiento Argentino Grill

Pimiento Argentino Grill
Vurdert som nr. 107 av 2 105 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 26 - USD 115
Kjøkken: Argentinsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

God biff restaurant i gamlebyen! Dessverre manglet de noen retter på menyen, og den ene biffen måtte vi sende ut igjen. Helt grei service, men litt lite påpasselige.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Bjørn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PimientoRestaurants, Dyrektor generalny på Pimiento Argentino Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020
Google-oversetting

Dear Bjørn,

Thank you for the visit.
That' s true that we had incomplete menu, unfortunately. You visited us at the moment of implement new menu. That was the reason. At the moment we make a deal with it and you could try new dishes in our restaurants.

We hope to see you again.

Kind Regards,
Dariusz Pierożek
Manager Pimiento Argentino Grill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 163)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 163 anmeldelser

Anmeldt 14. mars 2020 via mobile enheter

For. En. Biff! Dette er noe de kan! Hadde potetmos med trøffel og det må være noe av det beste jeg har smakt! Helt nydelig!
Veldig oppmerksom betjening! Full pott!

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, Andahl87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PimientoRestaurants, Dyrektor generalny på Pimiento Argentino Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2020
Google-oversetting

Dear Sir / Madam,

Thank you for kind words.
We look froward to seeing you again.

Best Regards,
Dariusz Pierożek

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Min datter og jeg var her og spiste en himmelsk god middag . Her var biffen fantastisk god og så mør at den kunne spises med skje. Pastarett med sjømat var også super godt. Hyggelig betjening og god service Absolutt og anbefale.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, BirgitteH149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2019

Vi droppet inn på Pimiento og ble svært positivt overrasket over kvaliteten på både mat og vin. Spiste en fantastisk tilberedt hummer med en nydelig hvitvin til (anbefalt av en dyktig servitør).

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Tilbakemelder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2019

Nydelig biff, helt magisk, smelter på tunga. Hyggelige servitører, helt klart verdt et besøk når man er i Krakow

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, Ipeder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pimiento Argentino Grill, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Pimiento Argentino Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din