“Koselig atmosfære”
Anmeldelse av Pimiento Argentino Grill

Pimiento Argentino Grill
Bestill bord
Vurdert som nr. 96 av 3 087 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 272 - kr 1 223
Kjøkken: Argentinsk
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 3. november 2023 via mobile enheter

Maten er helt fantastisk! Litt dyrt, men hundre prosent verdt det. Du velger selv hvordan kjøttet skal være stekt, hvilken saus du vil ha og tilbehøret du ønsker

Dato for besøk: september 2023
Takk, Sara J
Dariusz Pierożek, General Manager på Pimiento Argentino Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2023

Dear Sara,

thank you for being with us.
We are glad to know that you create the best possible food set for yourselves.

Have a good day!

Anmeldt 21. mai 2023 via mobile enheter

Deilig mat i flotte omgivelser! Stilfullt og ikke for dyrt! Kjøttet var deilig, men «Sigar» desserten kommer jeg til å drømme om lenge😋

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 807metter
Dariusz Pierożek, General Manager på Pimiento Argentino Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2023

Dear Sir / Madam,

thank you for being with us.
You are not only one big fan of cigar dessert.

We look forward to seeing you again.

Med venlig hilsen

Anmeldt 27. april 2023

Vi ville ha en kveld med en god biff, og leste oss frem til at denne restauranten scoret høyt på bade mat og service.
Den eneste negative var at de ble lagt på Sevice (tips??) i regninga uten at det ble nevnt.
Ellers var servicen veldig god, i form av nok ansatte, og at vi ble sett og observert hele tida under oppholdet.
Maten kan og nevnes som meget god, helt riktig stekt, etter eget ønske og tillegget (grønnsaker) sto også godt til maten.

Dato for besøk: april 2023
Takk, villyv2018

Dear Sir / Madam,

thank you for being with us.

Beef and hospitality are two things we take a special care of what means that we would like to invite you (and other Guests) for good food in nice atmosphere. We are glad to read that we met your expectations.

At Pimiento Argentino Grill restaurants we add 12,5% service fee. Information about service are in every menus. You also have it on the final bill. However, thank you for texting. We will check what we could make to be more transparent.

Med venlig hilsen,

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Dette var virkelig cherry on the top i polenferien til meg og samboeren. Utsøkt mat og strålende service! Spiste rib eye og filet mignon med litt av hvert fra sidorders etterfulgt av en utrolig ostekake! Ikke nøl med å ta turen hit.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, tomroger1987
Dariusz Pierożek, General Manager på Pimiento Argentino Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022

Dear Tom,

thank you for the review.
We are glad to know that you and the roommate enjoyed time at Pimiento.

Have a nice day

Anmeldt 24. april 2022 via mobile enheter

Vi var to par på tur, og gikk innom denne restauranten for å spise middag.Det var ikke plass til oss den kvelden, så da bestilte vi bord til neste kveld.
Her er alt veldig bra.Stilfullt lokale ,svært god service og ikke minst utrolig god mat og vin.Vi valgte alle å spise biff, men valgte litt forskjellig tilbehør. Jeg valgte potet- pure’ med trøffel og grillede grønnsaker,og det var helt perfekt. Hvis man ønsker et godt kjøtt- måltid, er denne restauranten absolutt å anbefale.😊

Dato for besøk: april 2022
Takk, Badeanna
Dariusz Pierożek, General Manager på Pimiento Argentino Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2022

Dear Madam,

we are glad to know that we found the table finally.
Thank you for trust.

All the best
Manager Pimiento Argentino Grill

Reisende som så på Pimiento Argentino Grill, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Pimiento Argentino Grill? Del dine erfaringer!