Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jødisk på sitt beste”
Anmeldelse av Klezmer Hois

Klezmer Hois
Vurdert som nr. 298 av 2 096 Restauranter i Krakow
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Kazimierz
Anmeldt 8. desember 2018

Den eneste (?) restauraten i den jødiske bydelen som verken har innkastere eller spesialtilbud. Som å komme inn i et hyggelig, gammeldags, jødisk hjem. Var der til lunch og fikk god mat. Neste gang drar vi dit om kvelden, for det er klezmer-konsert hver dag kl 20.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Gunnar Inge L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (528)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 528 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2018

Klezmerkonserten med gruppen Nazzar var noe helt annet enn de som spiller fort og dårlig på gaten...Var litt uheldig , med italienere blottet for manerer på nabobordet, som ikke forsto at dette var en konsert. Kjøpte Cd'en..og nøt den. NYDELIG and...men veldig enorme porsjoner, så forrett var litt unødvendig. Fantastisk service!! Jeg hadde bestilt bord der til dagen etter, men ble forhindret, grunnet invitasjon annet sted. Jeg tror jeg vil bo på Klezmer Hois i oktober!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Siri R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2017

Fin kveld med Magda Brudzińska trio - flott stemme, strålende samspilt trio med stor variasjon i uttrykk fra sarte ballader til usannsynlig raske låter.
Maten var god, men ikke helt på høyde med musikken.

Dato for besøk: april 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tellef K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2016

To fabelaktige trioer framførte klezmermusikk i et intimt og koselig lokale. Maten var helt grei, ikke noe høydepunkt, men rikelige porsjoner. Musikken var kveldens høydepunkt.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, Gørild S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2014

Etter å vært i Auschwitz passer det ta turen innom folkemuseet Klezmer Hois der det er en helt grei restaurant. Etter maten kan man rusle rundt på folkemuseet og se på over 20 forskjellige bygninger.

Dato for besøk: mai 2014
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Klezmer Hois, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Klezmer Hois? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din