“Fornøyd besøk på resaurant Chopin, Krakow”
Anmeldelse av Chopin Restaurant

Chopin Restaurant
Vurdert som nr. 738 av 2 929 Restauranter i Krakow
Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 28. februar 2024 via mobile enheter

Forsøkte flere retter over flere dager der. Bare å anbefale! Iallfall langt bedre enn andre restauranter i samme rekke. Derfor ble nesten “stamgjester” der på vårt 4 dagers besøk. Spesielt hadde vi to ganger kald forrett med forskjellige oster, pølse og skinke med nydelig brød m.m. Ellers også spennende med god suppe i brød. For ikke å glemme frokost første dagen.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, troligr

Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

ventet i 1 time på maten, menyer måtte vi hente selv da det gikk for sent, og kelneren måtte hukes inn for bestilling. Burgeren måtte demonteres bit for bit da brødet var av knallhardt rundstykke og kjøttet var tørrstekt. Pommes fritesen smakte som om den hadde ligget en hel dag i langpanne på kjøkkenbenken. Ingen på bordet var fornøyd, kelneren forlanger attpåtil tips, noe som er helt greit på bedre restauranter

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, endreo2019
MarketingRestauracji, Właściciel på Chopin Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2020

Thank you for your feedback. Your opinion has been forwarded to the shift manager.

Anmeldt 24. oktober 2019 via mobile enheter

Det anbefales ikke besøk av denne restauranten. Vi bestilte 2 stk coffee latte med dobbel espresso. Ventet i 45 minutter. Servitøren hadde glemt oss. Ventet nye 15 minutter, fikk lunken latte. Pris: 67,60 PLN, som er 81 kroner for én coffee latte!!! Klaget. Klagen ikke imøtekommet. Den samme koster 18 PLN i Oslo, sa jeg. Svar fra Chopins servitør var ar dette ikke er Oslo. Ledelsens har gitt respons på min klage. Den er direkte uvennlig, useriøs, uprofesjonell. Meget ubehagelig opplevelse. Ble latterliggjort av servitøren bak min rygg - servitørene hadde det fornøyelig seg i mellom med høylytt latter. Det verste jeg har opplevd på lenge. Viktig: Jeg er en tjukkhudet mann og tåler det meste, også dette. Men vil advare: Ligg unna dette stedet om du ikke vil få ødelagt noe av tiden din i Krakow.

Dato for besøk: oktober 2019
4  Takk, ingecharles
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Servitrisen var ok, men maten dårlig. For det første var det veldig lang ventetid på maten. Jeg spiste hamburger. Brødet var så hardt at det ikke gikk an å skjære i, burgeren tørrstekt og chipsen var slapp😧
Oppi det hele var dær en servitrise som så ut som hun kom rett fra en fest som har vart i noen dager! vi trodde først hun var en kunde😳
Da vi skulle betale la servitrisen på 15 zloty i tips til seg selv. Noe som jeg sa klart nei til!!! Skulle heller ha fått betaling fra dem for å spise der 😡 Min kone dultet i meg og sa: Betal bare, slik at vi kan komme oss bort ifra den plassen her 🙈
SKANDALE 😣

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, Loff70
MarketingRestauracji, Kierownik ds. PR på Chopin Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2019

Thank you for the review, it's sad to read such words. We would like to apologize that you have experienced - it shouldn't take place. It's not our standard. We have forwarded your review to the Management for consideration.

Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

God service! Høflig og hyggelig. fikk kald mat (alle seks av oss) og maten var ganske så blass i smaken.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Fredrikzvett

We will focus on the things you pointed out and try to improve these aspects of our service.
Hope to see you again!

Reisende som så på Chopin Restaurant, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Chopin Restaurant? Del dine erfaringer!