Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og valuta for pengene”
Anmeldelse av Taste of India

Taste of India
Få mat levert
Vurdert som nr. 54 av 2 096 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 12
Omgivelser: Wesoła Zachód
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Wesoła Zachód
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Vi dro dit etter å ha lest gode anmeldelser. Lokalet var veldig lite, så lurt å bestille bord i forkant. God papadum med gode sauser. Hovedretten, Jarfrazi, var uvant å ha erter og gulrot i. Men sterk og god smak. Savnet litt mer saus. Utmerket naan. Alt i alt et godt måltid, til en meget hyggelig pris.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, John Arne R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TasteofIndiaKrakow, Kierownik på Taste of India, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019
Google-oversetting

Thank you for sharing your opinion. We're glad that our service met your expectations. Hope to see you again! =) Best regards, Taste Of India

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (737)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 737 anmeldelser

Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

En relativ liten restaurant med få bord. Selve stedet er ikke så kjempetrivelig, men veldig hyggelig betjening. Bestilte samosa med kylling til forrett. Denne var litt tørr. Bestilte kylling vindaloo til hovedrett. Denne var veldig god. Jeg tok styrke 4 av 6, men den var absolutt ikke sterk. Gode nanbrød og papdums. Kan anbefales

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 958larserikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TasteofIndiaKrakow, Kierownik på Taste of India, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019
Google-oversetting

Thank you for sharing your opinion. We're glad that our service met your expectations. Hope to see you again! =) Best regards, Taste Of India

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger ca 15 minutters gange fra hovedtorget mot det jødiske kvartal. Den er liten med ca 10 bord. Vi hadde heldigvis booket bord, for det er et populært sted og flere ble avvist i døra. Servitøren var effektiv og vennlig. Maten kom kjapt på bordet, og smakte utmerket.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TasteofIndiaKrakow, Kierownik på Taste of India, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your feedback =) Hope to see you again! Best regards, Taste Of India Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018

Vi var 6 stykker innom en madagskveld. Hadde bestilt bord på forhånd noe som var lurt da restauranten er liten. Plassen er ikke spesielt innbydene, men maten var utrolig bra. God service og hyggelig personale. Utrolig billig, mat og drikke for 6 personer endte på til sammen 745 kroner. Veldig bra.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 629kjartans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TasteofIndiaKrakow, Kierownik på Taste of India, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your feedback =) Hope to see you again! Best regards, Taste Of India Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Vi spiste riktig god middag på Taste of India til god pris. Personalet var veldig vennlig og gav gode råd. De snakket godt engelsk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 381helenet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TasteofIndiaKrakow, Manager på Taste of India, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your feedback =) Hope to see you again! Best regards, Taste Of India Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taste of India, så også på

 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Taste of India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din