Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Nago Sushi & Sake

Nago Sushi & Sake
Få mat levert
Vurdert som nr. 60 av 2 105 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 20
Omgivelser: Wesoła Zachód
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Wesoła Zachód
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk god mat og drikke. Vi var et par som spiste, fikk masse godt og svært god prosecco til. Skal tilbake

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, tommy_590
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (627)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 627 anmeldelser

Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

OK sted, maten var god, men dårlig presentert. Servicen var helt topp, servitøren var oppmerksom, så totalen var bra.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, hegehennea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
229urszulaz, Marketing på Nago Sushi & Sake, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020
Google-oversetting

Hello Hege,

Thank you for you opinion. We value every review and constantly try to be better and better - for you.
Please, give us another chance, we will not disappoint you :)

Best regards,

Nago Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Dette var en restaurant vi fikk anbefalt av hotellet vi bodde på.
FANTASTISK flott service og kokken Anton var utrolig flink i smaks sammensetning av de forskjellig retterne vi fikk.
Vi la våres lid til Kokken å bestilte Omikase og lod kokke bestemme alt. Vi bestilt en flask saki som blev anbefaler av kokke som var utrolig god til det vi fikk å spise
Helt klar en plass jeg vil anbefale og besøke og en plass jeg vil komme tilbake til neste gang jeg er i Krakow

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, jacobsecher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Er alltid innom de gangene jeg er på ferie i Krakow. Nydelig mat, kul restaurant og hyggelige ansatte. Absolutt verdt et besøk og maten er verdt hver eneste krone

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Victoria Elisab... C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Urszula Z, Kierownik ds. PR på Nago Sushi & Sake, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2019
Google-oversetting

Dear Victoria, thank you so much for your opinion and hopefully see you again soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2019 via mobile enheter

Dro hit etter og ha lest anmeldelsene på TripAdvisor. Kom hit 1,5t før det stengte og ble møtt med informasjon om at de stengte «snart». Vi var alene i restauranten, og lokalet var kaldt. Måtte kle på meg ytterjakken etterhvert. Sushien var tørr med alt for store biter som falt fra hverandre når man dyppet bitene i soyasausen. Dårlig utvalg på menyen, og det sto ingen forklaring på hva som var inni sushibitene - kun hvilken type fisk det var. Sporte om vi kunne få avokado inni makien, men det kunne vi ikke. Dårlig utvalg av drikke! Ikke rimelige priser for å være Polen. Anbefales ikke å dra hit!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 212lener
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karolina P, Kierownik ds. PR på Nago Sushi & Sake, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2019
Google-oversetting

Drogi 212lener
,

Dziękujemy za podzielenie się szczerą opinią. Jest nam przykro, że 
sushi nie spełniło Państwa oczekiwań i jesteśmy zdziwieni że nasz wybór napoi nie zadowolił Państwa. W menu ograniczyliśmy wybór składników do głównych ze względu na ich spory wybór oraz możliwość przygotowania kulinarnych propozycji na życzenie Gości i według improwizacji sushimasterów. Zawsze jesteśmy chętni do pomocy, sugestii i wytłumaczenia wszystkich kłopotliwych kwestii.

Samych dobrych i smacznych przeżyć
życzy zespół Nago Sushi&Sake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nago Sushi & Sake, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Nago Sushi & Sake? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din