Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ryggmasasje

Vi fikk en fantastisk god ryggmasasje da vi var på parweekend i Krakow. 30 minutter med full... les mer

Anmeldt 16. februar 2020
Eivind S
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Manikyr

Marina gjorde denne opplevelsen veldig god. Behagelig omgivelser og utrolig hyggelig betjening... les mer

Anmeldt 29. august 2019
ChristelOlsen
Les alle 102 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Krakow
fra USD 36,07
Mer informasjon
fra USD 12,24
Mer informasjon
fra USD 50,50
Mer informasjon
fra USD 43,29
Mer informasjon
Anmeldelser (102)
Filtrer anmeldelser
102 resultater
Vurdering fra reisende
98
4
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
98
4
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 102 anmeldelser
Anmeldt 9. november 2018

Nydelig pedikyr av Monika M, anbefales å ta en tur innom om man liker litt luksus. Masse å velge mellom av behandlinger.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Scenic07474586621
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ARTNAIL, Kierownik på The SPA by Artnail, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for your opinion! Maybe see you next time, Monika M greets :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Monika var veldig flink. Hun spurte forklarte de forskjellige behandlingene bra og hjalp meg finne den beste for meg:)

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Lene D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ARTNAIL, Kierownik på The SPA by Artnail, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018
Google-oversetting

Thank you for the opinion! We hope to see you next time. Greetings from the whole team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

En herlig massasje etter en lang dag på byvandring. Veldig profesjonell behandling av Monika M. Anbefales!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, gorildn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ARTNAIL, Kierownik på The SPA by Artnail, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018
Google-oversetting

Thank You! ;) Pleasure was on our side. We hope to meet you again :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Under vårt besøk i Krakow besøkte vi spa på hotellet. Flott atmosfære, du kan slappe av etter en lang dag. Jeg vil gjerne ros en dame som masserer min kone (fru Tetiana??). God profesjonalitet og engasjement. Vi vil besøke igjen !

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, tlidbom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ARTNAIL, Kierownik på The SPA by Artnail, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2018
Google-oversetting

Thank You! Right, Tatiana is an excellent masseuse :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2018 via mobile enheter

Min mann og jeg var her to dager på rad. Vi fikk fantastisk massasje. Jentene som gjorde det var veldig flinke, utrolig behagelig. Det eneste minuset var at de hele tiden skulle overtale oss til å ta en dyrere behandling enn det vi hadde tenkt. Jeg tok også både manikyr og pedikyr og ble veldig fornøyd. Hvis du bor på hotellet er det absolutt verdt turen å ta heisen ned og besøke dette stedet.

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, LilMa_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ARTNAIL, Kierownik på The SPA by Artnail, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2018
Google-oversetting

Thank you! We invite you to visit our wonderful Spa again :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser