Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig frokost ”

Bistro Bene by Tomasz Lesniak
Vurdert som nr. 38 av 2 269 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 15
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Spiste kjempegod frokost her den første dagen vår i krakow og angrer ikke på det. Flotte lokaler, hyggelig personale, kjempegod caffe latte og ferskpresset juice. Vi spiste vaffler med bær og engelsk frokost og alt smakte kjempegod. Litt i det høyere siktet på pris til å være i Polen, men anbefales likevel.

Dato for besøk: november 2018
Takk, celinek516
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anna M, Public Relations Manager på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019
Google-oversetting

Thank you for visiting & reviewing! We're very happy you enjoyed experiencing our Bistro and hope to have you again. Lots of love, BB Team <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 166)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 1 166 anmeldelser

Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fant en fantastisk koselig kafé til å spise frokost, betjeningen kjente oss igjen fra dag 2. Ble tre frokoster her, virkelig god mat, kaffen var superb, ferskpresset appelsinjuice. Virkelig noe å anbefale

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 451runev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IwonaBistro, Kierownik på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2020
Google-oversetting

Thank you so much for sharing your opinion! We're very happy you were pleased with visiting Bistro Bene. Looking forward to see you again, lots of love, Bistro Bene Team <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Utrolig dårlig service!
Var der en varm sommerdag og spørte om det var mulig å sitte ute. Vi fikk beskjed om at innen 10 min skulle det være et ledig bord og vi kunne gå å sette oss ute, men at vi i mellomtiden bare skulle sitte litt inne og vente. Endte med at hver gang det kom inn nye gjester så ble disse plassert ute i hagen selv om vi ventet på å få en plass der og var før disse. Utrolig spesielt, og når vi påpekte dette så sa de bare unnskyld selv om de lot andre gjester gå før oss tre ganger.

Maten var ikke spesielt god heller, og måtte vente utrolig lenge på maten. Så anbefaler dere på det sterkeste å gå et annet sted.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Katarina A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anna M, Public Relations Manager på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018
Google-oversetting

Dear Reisekatt, we made sure to share your review with our Manager. Please, accept our apologies for this unacceptable situation, we'll definitely do our best not to let this happen again! Hope, you'll give us another chance in the future! Kind regards, BB Team <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Om du vil ha en god frokost til en rimelig pris så gå hit!
Koselige lokaler og hyggelig personale!!
Anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Hersh84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IwonaBistro, Kierownik på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2020
Google-oversetting

Thank you so much for sharing your opinion! We're very happy you were pleased with visiting Bistro Bene. Looking forward to see you again, lots of love, Bistro Bene Team <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Testet frokosten her. Helt nydelig engelsk frokost med fantastiske pølser. God cappuccino og ferskpresset juice. Gode smoothies, kunne godt hatt litt isbiter i... Fantastiske vafler med frukt og cottage cheese(i eget glass). Kan virkelig anbefales! Ingen billig affære, men 1.klasses!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 663stians
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anna M, Public Relations Manager på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018
Google-oversetting

Dear Stian, thank you so much for visiting & sharing your review! We're very happy to read you enjoyed breakfast at our Bistro. Looking forward to see you again, lots of love, BB Team <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Bistro Bene by Tomasz Lesniak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.