Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra frokost og lunsj”

Bistro Bene by Tomasz Lesniak
Vurdert som nr. 11 av 2 096 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 17
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Oppmerksomme servitører, kjapp betjening. Bra mat. Tommel opp!

Fin plass å spise både frokost og lunsj. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, bjornstadlars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IwonaBistro, Kierownik på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2020
Google-oversetting

Thank you so much for sharing your opinion! We're very happy you were pleased with visiting Bistro Bene. Looking forward to see you again, lots of love, Bistro Bene Team <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 053)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 1 053 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi vandret i gatene litt uten mål men var på utkikk etter en plass hvor vi kunne innta dagens frokost. Og som vanlig, rent tilfeldig, valgte vi å gå innom bistroen. Ble først litt skuffet da det så fult ut men ei servitrise tok oss med til lokalene i kjelleren og fant plass til oss der.

Fra første stund så følte vi oss som hjemme her. Greit utvalg i menyen bidro til at alle kunne bestille noe de virkelig hadde lyst på.

Superhyggelig, oppmerksom og profesjonell sevitrise var alltid gripbar og bidro på sin måte til å løfte opplevelsen enda et hakk. Maten var både presentert og smakte utsøkt.

Kan uten tvil anbefales som en av de beste frokost plassene i Krakow!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Shadowcrows
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IwonaBistro, Kierownik på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2020
Google-oversetting

Thank you so much for sharing your opinion! We're very happy you were pleased with visiting Bistro Bene. Looking forward to see you again, lots of love, Bistro Bene Team <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Spiste kjempegod frokost her den første dagen vår i krakow og angrer ikke på det. Flotte lokaler, hyggelig personale, kjempegod caffe latte og ferskpresset juice. Vi spiste vaffler med bær og engelsk frokost og alt smakte kjempegod. Litt i det høyere siktet på pris til å være i Polen, men anbefales likevel.

Dato for besøk: november 2018
Takk, celinek516
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anna M, Public Relations Manager på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019
Google-oversetting

Thank you for visiting & reviewing! We're very happy you enjoyed experiencing our Bistro and hope to have you again. Lots of love, BB Team <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fant en fantastisk koselig kafé til å spise frokost, betjeningen kjente oss igjen fra dag 2. Ble tre frokoster her, virkelig god mat, kaffen var superb, ferskpresset appelsinjuice. Virkelig noe å anbefale

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 451runev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IwonaBistro, Kierownik på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2020
Google-oversetting

Thank you so much for sharing your opinion! We're very happy you were pleased with visiting Bistro Bene. Looking forward to see you again, lots of love, Bistro Bene Team <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Utrolig dårlig service!
Var der en varm sommerdag og spørte om det var mulig å sitte ute. Vi fikk beskjed om at innen 10 min skulle det være et ledig bord og vi kunne gå å sette oss ute, men at vi i mellomtiden bare skulle sitte litt inne og vente. Endte med at hver gang det kom inn nye gjester så ble disse plassert ute i hagen selv om vi ventet på å få en plass der og var før disse. Utrolig spesielt, og når vi påpekte dette så sa de bare unnskyld selv om de lot andre gjester gå før oss tre ganger.

Maten var ikke spesielt god heller, og måtte vente utrolig lenge på maten. Så anbefaler dere på det sterkeste å gå et annet sted.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Katarina A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anna M, Public Relations Manager på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018
Google-oversetting

Dear Reisekatt, we made sure to share your review with our Manager. Please, accept our apologies for this unacceptable situation, we'll definitely do our best not to let this happen again! Hope, you'll give us another chance in the future! Kind regards, BB Team <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bistro Bene by Tomasz Lesniak, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Bistro Bene by Tomasz Lesniak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din