Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Rynek Underground på
Anmeldt 26. september 2022

Opplevelsen hadde vært mye bedre hvis ting kunne stått på engelsk. Alt vi hørte av lyder og så på informasjon sto på polsk.

Dato for opplevelse: september 2022
Takk, 803wencheh
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Vi stakk innom her en ettermiddag og var veldig positivt overrasket. Utrolig å e hvordan de har gravd ut den gamle delen av markedet. Var rolig når vi var der. Trengte ikke forhåndsbestille noe var bare å møte opp

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, beatev115
Anmeldt 22. juli 2018

Det, som møtte oss, under bakken var helt uventet. Her er det mye historie å lære. Vi hadde ikke guide og det fungerte helt fint. Mye informasjon over alt. Sett av 2 timer.

Dato for opplevelse: april 2018
2  Takk, Jorn_Madsen
Anmeldt 29. november 2017

Ligger ved inngangen til Sukienice og er et veldig fint tilrettelagt underjordisk museum. Åpner kl 10 ( greit å være ut i litt god tid) og påregn minst 1 time. Her får man virkelig se og lese hvordan livet var her, monitorer som på flere språk fortalte om livet, hva som ble laget der etc,veldig informativt og hele museet var en fryd.

Dato for opplevelse: november 2017
2  Takk, BearTrondheim
Anmeldt 3. september 2017

Rynek Underground , eller med andre ord, Market Square Underground Museum, ligger mellom med inngang på den ene langsiden som er mot Maria Basiliaken. Det tar opp 6000 kvadratmeter. Den permanente delen av museet bruker blant annet holografiske enheter til å presentere rekonstruksjon av bygninger, noe som gjør at vi kan oppleve atmosfæren i Kraków som for 700 år siden. Museet har over 30 berøringsskjermbilder , en vanndampskjerm og en rekke digitale skjermer og projektorer. Besøkende beveger seg under Sukiennice på glassramper og gangveier som er suspendert over middelalderske gatene, den eldste som dateres tilbake til XI-tallet. Den permanente utstillingen inkluderer historiske vannverk, de velstående boder (Kramy Bogate), Storskalaen og et begravelsesområde på 1800-tallet . Museet har også moderne screening rom og en mini kino. Spennende med en reise gjennom tiden til middelalderlige Kraków.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, KarinAmundsen