“Greit sted”
Anmeldelse av Piano Rouge

Piano Rouge
Vurdert som nr. 143 av 3 108 Restauranter i Krakow
Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Jeg ankom Krakow dagen før resten av følget og måtte spise alene. Valgte å prøve noe nytt og endte opp i kjelleren på Piano Rouge.

Et utrolig flott sted med unik atmosfære. Live musikk, god service gjorde opplevelsen fin.

Bestilte biff og ble egentlig litt overrasket. Kjøttstykket var ikke helt som ventet men garnityren reddet måltidet.

Til tross for dette så ble jeg ikke skremt bort og vil likevel anbefale andre å prøve plassen da nettopp helhetsbildet (i kjelleren) er tiltalende og litt unikt.

Bordbestilling kan anbefales da jeg merket at alle som kom dit på lørdagskvelden uten bordreservasjon måtte snu.

Takk, Shadowcrows

Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Spiste middag inne i restauranten, fantastisk koselig atmosfære. Hyggelige servitører og topp service. Verdt et besøk.

Takk, mariannek267
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Helt okei. Var her på dagtid så fikk ikke hørt live-musikken. Spiste starters og noen drinker. Litt stiv pris i forhold til resten av restaurantene rundt her.

1  Takk, Fredrikzvett
Anmeldt 3. februar 2018 via mobile enheter

Spiste ikke middag her, men tok et par glass vin i teltet utenfor restauranten. Veldig koselig og hyggelig betjening. Rask service og veldig fin beliggenhet.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, majarod
Anmeldt 14. januar 2018 via mobile enheter

Fin og unik innredning. Behagelige og kjekke servitører. En plass jeg vil helt sikker vende tilbake til.

Dato for besøk: april 2017
1  Takk, Seme62

Reisende som så på Piano Rouge, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Piano Rouge? Del dine erfaringer!