Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Greit sted”
Anmeldelse av Piano Rouge

Piano Rouge
Vurdert som nr. 128 av 2 269 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 27
Kjøkken: Polsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Jeg ankom Krakow dagen før resten av følget og måtte spise alene. Valgte å prøve noe nytt og endte opp i kjelleren på Piano Rouge.

Et utrolig flott sted med unik atmosfære. Live musikk, god service gjorde opplevelsen fin.

Bestilte biff og ble egentlig litt overrasket. Kjøttstykket var ikke helt som ventet men garnityren reddet måltidet.

Til tross for dette så ble jeg ikke skremt bort og vil likevel anbefale andre å prøve plassen da nettopp helhetsbildet (i kjelleren) er tiltalende og litt unikt.

Bordbestilling kan anbefales da jeg merket at alle som kom dit på lørdagskvelden uten bordreservasjon måtte snu.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Shadowcrows
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 223)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 223 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Spiste middag inne i restauranten, fantastisk koselig atmosfære. Hyggelige servitører og topp service. Verdt et besøk.

Dato for besøk: september 2018
Takk, mariannek267
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Helt okei. Var her på dagtid så fikk ikke hørt live-musikken. Spiste starters og noen drinker. Litt stiv pris i forhold til resten av restaurantene rundt her.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Fredrikzvett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. februar 2018 via mobile enheter

Spiste ikke middag her, men tok et par glass vin i teltet utenfor restauranten. Veldig koselig og hyggelig betjening. Rask service og veldig fin beliggenhet.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, majarod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. januar 2018 via mobile enheter

Fin og unik innredning. Behagelige og kjekke servitører. En plass jeg vil helt sikker vende tilbake til.

Dato for besøk: april 2017
1  Takk, Seme62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Piano Rouge, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Piano Rouge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.